Posthuis

HET POSTHUIS
Het Posthuis is het voormalige PTT-gebouw aan de Slingerweg. Hier zijn diverse ondernemingen gevestigd waaronder CRAZE, Breda Robotics, TUX Mobility, LVNG en Happy Glass. Daarnaast heeft ook
PostNL een prominente plek in het Posthuis.

CRAZE
Craze ontwikkelt en produceert (instant-reward) loyaliteitsprogramma’s voor toonaangevende FMCG-merken, retailers en bureaus.

Onze core business is de conceptontwikkeling en productie van unieke premiums. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van grote aantallen en leveren de hoogste kwaliteit voor de beste prijs. Het is altijd ons doel om de volgende rage te creëren en we worden graag afgerekend op de resultaten.

In 1979 organiseerde Craze de allereerste loyaliteitspromotie voor kinderen bij Albert Heijn en vele baanbrekende programma’s later zijn we nu misschien wel het meest gekopieerde loyaliteitsbedrijf ter wereld. We beschouwen dit als een geschenk, omdat het ons dwingt om voortdurend met nieuwe concepten te komen. En daar maken wij het verschil.

BREDA ROBOTICS
Breda Robotics zet zich dagelijks in om studenten, docenten, ondernemers en werknemers te verbinden om het gebruik van robotica en automatisering te stimuleren. Dit doen ze als hybride leeromgeving, experience en expertise center, platform voor vernieuwend ondernemerschap en ecosysteem.

TUX MOBILITY
TUX mobility heeft een team van innovatieliefhebbers met een missie: duurzame solar mobiliteit beschikbaar maken voor iedereen. Ze creëren betaalbare innovaties met een constante focus op het vinden van de perfecte product-markt fit.

LVNG
LVNG is een Nederlands lifestyle merk met Personal & Home Care. Van allesreiniger tot geurkaars, alles is CO2-neutraal gerealiseerd op basis van kwalitatieve en zorgvuldig gekozen ingrediënten.

Onze core business is het ontwikkelen van verzorgings- en schoonmaakproducten die de elementen geur, hygiëne, emotie, ontspanning en beleving met elkaar verbinden. Wij streven ernaar overbelasting te verminderen door één geur te creëren voor meerdere doeleinden. Voor een harmonieuze lifestyle in ieder huis.

Een andere kijk op de status quo en verantwoordelijke keuzes maken vanaf de basis. Dat is hoe wij richting bepalen. Met tijd en aandacht voor het verstevigen van een positieve impact in ieder product. LVNG-producten zijn geproduceerd in Nederland, vrij van microplastics, parabenen en vegan.

Meer weten over 'Posthuis'?

Neem contact met ons op!