Over de Triple O Campus

Het verhaal achter het centrum voor de creatieve industrie en toegepaste technologie

Een stukje historie

Het begon in 2006, met de transformatie van brandweerkazerne naar het Blushuis, het eerste kantoorverzamelgebouw van wat nu de Triple O Campus is. In de Slangentoren, waar alle brandweerslangen hingen te drogen, vestigde al snel architectenbureau Grosfeld Bekkers van der Velde. Daarna volgde al snel het Pakhuis, AV-Huis, Posthuis, Handpicked Agencies en uiteindelijk het Merkhuis (2020). 

De Triple O Campus bestaat inmiddels uit acht gebouwen en vormt samen hét centrum voor creativiteit en technologie in Breda en omstreken.

Maak onderaan deze pagina kennis met het campusteam!

Ondernemers, Overheid en Onderwijs

De Triple O Campus staat voor Ondernemers, Overheid en Onderwijs: deze drie onderdelen komen dagelijks samen. Ondernemers zijn hier vooral te vinden, maar ook de overheid. Gemeente Breda (tak digitalisering) en REWIN vinden ook hier hun kantoor. Het onderwijs (Avans Hogeschool, BUas, CURIO) organiseert graag events op de campus of houdt er (gast)colleges.

Een hecht netwerk

De aanwezigheid van een groenrijke omgeving, grand café VONK, verschillende vergaderruimtes en de vele events dragen bij aan de onderlinge samenwerking. De Triple O Campus draait om het netwerk. De meeste kantoorruimtes worden bevolkt met het creatiefste deel van de provincie.

Creativiteit ten top

Creativiteit op het gebied van vormgeving, film, technologie en zoveel meer. Creativiteit van het woord en ook van het beeld. De sfeer hier wordt omschreven als open, laagdrempelig, gezellig! Bezig met een grote opdracht? En heb je expertise nodig die je zelf niet hebt of extra handjes nodig die je tekort komt? Een paar deuren verder vind je vaak de oplossing al. Werken wordt dan snel samenwerken.

Werken op de campus?

Op de campus zijn ze altijd op zoek naar nieuwe collega’s! Om het je makkelijk te maken, kun je hier een overzicht vinden van de vacaturepagina’s van de bedrijven die op zoek zijn.

Sfeerimpressie

Ons campusteam

Saskia van Rijn

Community Manager 

Saskia is als Community Manager eerste aanspreekpunt voor de bedrijven op de campus. Ze houdt zich onder andere bezig met de marketing, communicatie en alle events.

Demi van Erp

Commercial Manager

Demi is degene die je als eerste spreekt als je in het Blushuis óf AV-Huis een kantoor zoekt. Zij helpt je op weg naar jouw ideale werkomgeving!

Ludo van de Veerdonk

Property Manager

Ludo is als technisch manager bezig met uiteenlopende vraagstukken op technisch gebied, zoals verbouwingen en renovaties alsmede groot onderhoud en complexere storingsmeldingen.

Teun Lebbink

Commercial Manager

Teun gaat graag met je in gesprek over een bedrijfsruimte in het Merkhuis en het Pakhuis, de grootste kantoren op de campus. 

Rina Schuurmans

Facilitair Manager

Rina werkt inmiddels al jaren voor Kadans en op de campus. Bij haar kan je terecht voor alle zaken rondom facilitair. 

Yvonne

Kantinedame VONK

Yvonne maakt de lekkerste gerechten voor je bij VONK. Een gezellige babbel krijg je er gratis bij!

Meer weten over ons?

Volg ons op social media!