Bootcamp

Samen buiten trainen, onder professionele begeleiding!

Sport op de campus

Je kan veel op de campus, dus ook sporten! Twee keer per week verzorgt B-FIT een bootcamp op het buitenterrein. Sport voor een zacht tarief van 17.00 tot 18.15 uur. Dit is voor alle bedrijven op de campus mogelijk! Zo blijf je als team lekker fit, wat ook weer z’n effect heeft op de werkvloer.

Wil je meer weten over de tarieven of wil je een keer een les proberen? Voorwaarde is dat je al op de campus zit. Mail hiervoor s.rijn@kadans.com.

Personal coach

Bram Franken van B-FIT begeleidt je met plezier tijdens maar ook buiten de bootcamp. Heb je een bepaald doel of zijn er blessures waar hij rekening mee dient te houden? Dan kan je dit uitgebreid met hem bespreken. 

Daarnaast verzorgt B-FIT ook verschillende workshops, zoals een weerbaarheidstraining. Hoe maak je jezelf fysiek en mentaal beter weerbaar? Je maakt hierbij kennis met allerlei bewegingsvormen om zo je eigen grenzen leren aan te geven. Wil je meer weten over de inhoud van de bootcamp? Neem contact op met Bram via info@bfitterheijden.nl

Sport op je eigen tempo

De bootcamp is voor iedereen geschikt. Je kan sporten op jouw tempo, met jouw gewenste gewichten. De bootcamp bestaat uit diverse oefeningen voor cardio en kracht, waarbij je zelf kan kiezen waar de aandacht naar uit mag gaan. 

Wat onze partners zeggen