Verhuur

Een kantoor van klein tot groot, in een groene omgeving

Onze ruimtes

De Triple O Campus is de creatiefste broedplaats van Brabant. Je vindt hier kantoren en Co Work Spaces voor ondernemingen die actief zijn in de creatieve industrie of toegepaste technologie. Dit versterkt, motiveert en verbindt de onderlinge samenwerkingen en creëert cohesie.

De gebouwen Blushuis, Pakhuis, AV-Huis en het Merkhuis zijn eigendom en in beheer van Kadans Science Partner. Als je met Kadans een huurcontract afsluit voor een kantoorruimte in één van bovenstaande gebouwen, komen daar meteen een aantal mooie services bij. Je krijgt namelijk toegang tot: 

Kantoor

Kantoorruimtes in alle formaten, geschikt voor 1 tot 100 creatievelingen.

Co Work Space

Werk flexibel in een inspirerende omgeving.

Studio

In het AV-Huis kun je gebruik maken van een studio voor een fotoshoot. 

Waarom Triple O Campus?

Leuke evenementen

Elke maand zijn er toffe events, voor de gezelligheid én om te inspireren. Deze organiseert Kadans Science Partner of een externe partij.

Catering

One eigen cateraar in huis! Laat je culinair verwennen door SMAAK. Elke dag staat er ontbijt en lunch klaar bij Vonk. Iets laten verzorgen op aanvraag kan natuurlijk ook!

Sportfaciliteiten

Twee keer per week wordt er gesport op de campus. Voor een aantrekkelijk tarief kunnen bedrijven deelnemen aan een bootcamp van het bedrijf B-FIT!

Meer weten over de verhuur van onze ruimtes?

Neem contact met ons op! We helpen je graag

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.