Events

Mensen samenbrengen, inspireren en enthousiasmeren!

Events op de campus

Elke maand, zo niet elke week, zijn er evenementen op de campus. Deze zijn soms alleen voor de bedrijven op de campus, soms is het een open event. Om je een indruk te geven: elke maand is er een ‘domibo’ en wordt er een borrel georganiseerd. Om de maand kun je als huurder een ‘Meet & Eat’ bezoeken, waarbij je tijdens een lunch kan luisteren naar verschillende sprekers. Maar er is meer! Lees hieronder verder.

Komende events

Geen evenementen gevonden

Openbare events

In 2022 zijn we gestart met enkele grote evenementen op de campus. Zo vond in mei het CDC plaats; een groot congres over digitale communicatie, in samenwerking met Avans Hogeschool. Interesse om volgend jaar erbij te zijn? Lees meer op www.cdcbreda.nl

In juni vond de eerste editie van FIC plaats: Festival vol Innovatie & Creativiteit! Honderden bezoekers uit de regio werden geïnspireerd en maakten kennis met de campus. Het festival is opgezet in samenwerking met REWIN & City of imagineers.
Lees meer op www.ficfestival.nl 

Partner events

Vanuit de verschillende partnerships worden netwerkevents georganiseerd. Zo heeft Breda Startup meerdere malen iets opgezet in het Blushuis, om zo ondernemend Breda naar de campus te trekken en in contact te komen met de bedrijven hier. Wil je zelf iets organiseren op de campus, neem dan hier contact op.

Interesse om een van de partner events bij te wonen? Bekijk dan onze eventkalender!

Wat onze partners zeggen