Kantoorruimtes

Kantoorruimtes, van groot naar klein. In een inspirerende omgeving. Méér dan alleen je werkplek! Bekijk hieronder alle informatie.
0
bedrijven
0
gebouwen
0
vierkante meter
0
events per jaar
0
Co Work Space plekken
0
beschikbare kantoren

Waarom de Triple O Campus?

Allerlei evenementen

Er is altijd reuring op de campus. Een zakelijke bijeenkomst of voor de gezelligheid, hier is overal ruimte voor!

Persoonlijk contact

Dat we kunnen thuiswerken, hebben we nu wel bewezen. Je werkt op de campus om de vele gezichten die hier zitten, te leren kennen!

Catering op locatie

Zit je op de campus als bedrijf en organiseer je zelf iets? Ook die service hebben we in huis. Loop even binnen bij VONK of stuur een mailtje met je wensen!

Onze kantoorruimtes

Van klein tot groot

De kantoorruimtes op de campus hebben ieder een eigen stijl, of je nu voor hypermodern gaat of een industriële look.

Kadans (Science Partner) streeft naar een lange termijn binding met haar huurders. Kadans verhuurt niet enkel kantoorruimtes; er wordt kritisch gekeken naar wat bedrijven op de campus nodig hebben. Je huurt niet enkel een kantoor, maar je kan gebruik maken van mooie services. Daar lees je hier meer over. Ook zijn er maandelijks events en wordt er fanatiek gesport!

Daarbij kijken we ook of je in de creatieve industrie of toegepaste technologie werkzaam bent. Zo wordt samenwerking op de campus gestimuleerd. Wens je een vrijblijvende rondleiding te krijgen? Dat is geen enkel probleem. Onderaan de pagina neem je contact met ons op!

Onze vergaderruimtes

Plan je meeting in een ander gebouw

Voor de afwisseling en inspiratie kun je in maar liefst acht vergaderruimtes terecht. Dat kan ook in een ander gebouw, want: je werkt nou eenmaal op een campus! Deze ruimtes komen er standaard bij als je eenmaal een kantoorruimte huurt. Hoe luxe is dat?

Bekijk hier het overzicht van alle gebouwen.

Sfeerimpressie van de vier gebouwen

Graag bezichtigen?

Wil je graag onze kantoorruimtes bezichtigen? Neem contact met Demi of Teun op voor een rondleiding.