Benieuwd naar de vacatures? Je vindt ze hier!

Op de campus zitten maar liefst 100 bedrijven, dat zijn er véél! Om een overzicht te creëren, delen wij hier de vacaturepagina’s van de bedrijven die op zoek zijn naar collega’s. Zo heb je veel sneller een beeld van wie er op zoek zijn! Klik op de bedrijfsnaam om op de vacaturepagina te belanden!

Dit zijn vacatures op vlak van marketing, software/ICT, projectmanagement, office management, HR, applicatie ontwikkeling, copywriting, onderwijs, overheid, mobiliteit, hospitality en veel meer!

Let op: de verdeling hieronder geeft weer waar het bedrijf voornamelijk mee bezig is, dit is dus geen indicatie van de vacature zelf. Sommige bedrijven hebben meer (en verschillende) vacatures.

Marketing/Brand(ing)
A Brand New Day
Think Yellow
Tools2Grow
Think Online
Sodastream

Finance/payrolling
SLRY

Software
Abbi Insights
CYS Group/Gorilla Service

Doing good
NLvoorelkaar

Mobiliteit
DTV Consultants

Overheid
REWIN

Huisvesting
KWK Huisvestingsregisseurs

Nieuwste berichten

De voorlaatste stage alweer! We hebben een belangrijk vakgebied nog niet gehad, en dat is events! Op de campus zit Production World al heel wat jaren gevestigd; een evenementenproductiebedrijf. Het heeft een team van vier op kantoor, maar werkt met tientallen partijen om zich heen. Een klein bedrijf zou je denken, maar eigenlijk is het >
De vijfde stage van de zeven! Deze keer gaat het alleen maar over muziek. Black Hole Recordings wil mij een dag meenemen in hun werk! Ik heb hier zoveel zin in. Geertje Hermans, verantwoordelijk voor Social media en digitale distributie, neemt mij mee op sleeptouw. Black Hole Recordings is een Nederlands platenlabel voor elektronische muzidek, >