Hoe bereik je mensen nu echt?

Hoe ziet jouw LinkedIn profiel eruit? Staat alles feitelijk omschreven of houd je ook rekening met waar je doelgroep mogelijk op zoekt?

Vanmorgen was er een drukbezochte Meet & Eat over ‘Online & Offline presenteren’.

Serge Caljouw van Pointly beschrijft het als outside-in in plaats van inside-out je profiel invullen. Verplaats je in de lezer.
Slechts 3% van alle LinkedIn gebruikers is รฉcht actief. Dat mag dus meer! Wil je blijven hangen bij mensen? Maak het dan persoonlijk, maar niet privรฉ. Het blijft natuurlijk een zakelijk platform. Wat heb je gemeen? Wat maakt indruk? What’s in it for them? Bouw aan een (online) relatie en forceer deze niet.

Nathalie Mangelaars van Pitch Academy nam daarna mooi het stokje over en ging in op het ‘offline’ gedeelte. Hoe maak je in het echte leven indruk met je verhaal, merk, bedrijf? Start sterk en persoonlijk! Een gesprek geeft een wereld van verschil als er sprake is van wederzijds vertrouwen, dus laat dat vooral zien. Nathalie, inmiddels ook beรฏnvloedingspsycholoog, legde ook mooi uit hoe ons brein werkt en waarom deze kennis kan helpen bij een goede presentatie.

Vervolgens ging het publiek aan de slag met verschillende gesprekken, maar dan wel met een (nog) onbekende. Een mooie training in een waardevol gesprek voeren!

#training#linkedin#pitch#presenteren

Nieuwste berichten

Wat een fantastische middag! Maar liefst 400 studenten vanuit de technische opleidingen aan Avans Hogeschool kwamen eind augustus naar de campus als onderdeel van hun introweek. Goed om te zien hoe jong talent al vroeg in hun studie kennismaakt met het bruisende bedrijfsleven van Breda. De studenten kregen een mix van activiteiten aangeboden, verzorgd door >
Er komt een nieuw stadsbreed event in Breda waarbij elektronische muziek, kunst, cultuur en tech in de schijnwerpers worden gezet. Breda verwelkomt deze herfst een gloednieuw event: TURF. Dit stadsbrede event belooft een dynamische mix van kunst, cultuur, muziek en technologische verrassingen, met als doel om de creatieve voedingsbodem van de stad op de kaart >