ALD2 verhuist naar het Blushuis

“Het Blushuis is een mooie en centraal gelegen werkplek. Daarnaast heeft de Triple O Campus een mooie community van innovatieve ondernemers, dit is iets waar we naar zochten bij ALD2,” verteld Rob Verwer van ALD2. Zij zijn de nieuwste huurders van het Blushuis.

ALD2 helpt organisaties in complexe projecten. Ze zetten complexiteit om in resultaat. Dit doen ze met hun vele ervaring met grote overheidsprojecten in de infra en de implementatie van Agile, Scrum en Lean.

ALD2 heeft ervaring in projecten in de infrastructuur, energie en softwareontwikkeling. Ook kunnen ze complexe projecten ondersteunen door middel van onder andere Agile Coaching en trainingen.

De Triple O Campus van Kadans Science Partner is het centrum voor creativiteit in Breda en omstreken. Hier werken meer dan 100 bedrijven en professionals uit verschillende disciplines samen.

Nieuwste berichten

Wie zijn die mensen op de eerste etage van het Merkhuis? Dat zijn wij, REWIN. Met z’n 20-en zijn we in december naar de Triple O Campus verhuisd. Je hebt ons misschien al eens gezien. Maar wat doen we zoal? REWIN. Vol energie voor hardwerkend, ondernemend en innoverend West-BrabantAls regionale ontwikkelorganisatie werken we aan transitie >
CYS biedt een veelzijdig, flexibel en geautomatiseerd onderzoeksplatform: van onderzoek, data analyse, resultaten omzetten in actiepunten tot geautomatiseerde rapportages. Allemaal in één platform. Combineer verschillende onderzoeken en databronnen en ontdek het verhaal achter harde cijfers in je experience management onderzoeken. Waarom bevelen klanten je aan? Waarom voelen medewerkers zich minder betrokken? Zijn alle ‘hygiëne’ factoren >