ALD2 verhuist naar het Blushuis

โ€œHet Blushuis is een mooie en centraal gelegen werkplek. Daarnaast heeft de Triple O Campus een mooie community van innovatieve ondernemers, dit is iets waar we naar zochten bij ALD2,โ€ verteld Rob Verwer van ALD2. Zij zijn de nieuwste huurders van het Blushuis.

ALD2 helpt organisaties in complexe projecten. Ze zetten complexiteit om in resultaat. Dit doen ze met hun vele ervaring met grote overheidsprojecten in de infra en de implementatie van Agile, Scrum en Lean.

ALD2 heeft ervaring in projecten in de infrastructuur, energie en softwareontwikkeling. Ook kunnen ze complexe projecten ondersteunen door middel van onder andere Agile Coaching en trainingen.

De Triple O Campus van Kadans Science Partner is het centrum voor creativiteit in Breda en omstreken. Hier werken meer dan 100 bedrijven en professionals uit verschillende disciplines samen.

Nieuwste berichten

Hoe ziet jouw LinkedIn profiel eruit? Staat alles feitelijk omschreven of houd je ook rekening met waar je doelgroep mogelijk op zoekt? Vanmorgen was er een drukbezochte Meet & Eat over ‘Online & Offline presenteren’. Serge Caljouw van Pointly beschrijft het als outside-in in plaats van inside-out je profiel invullen. Verplaats je in de lezer.Slechts 3% van alle LinkedIn gebruikers >
Op 18 oktober is de uitreiking van de Breda Startup Award aan รฉรฉn van de vijf kansrijke finalisten. Een interview hieronder (BredaNu) met Peter Brouwers op de campus schetst een goed beeld van wat men morgen kan verwachten. Kadans Science Partner is sponsor van Breda Startup. De campus nodigt de winnende partij dan ook graag >