ALD2 verhuist naar het Blushuis

“Het Blushuis is een mooie en centraal gelegen werkplek. Daarnaast heeft de Triple O Campus een mooie community van innovatieve ondernemers, dit is iets waar we naar zochten bij ALD2,” verteld Rob Verwer van ALD2. Zij zijn de nieuwste huurders van het Blushuis.

ALD2 helpt organisaties in complexe projecten. Ze zetten complexiteit om in resultaat. Dit doen ze met hun vele ervaring met grote overheidsprojecten in de infra en de implementatie van Agile, Scrum en Lean.

ALD2 heeft ervaring in projecten in de infrastructuur, energie en softwareontwikkeling. Ook kunnen ze complexe projecten ondersteunen door middel van onder andere Agile Coaching en trainingen.

De Triple O Campus van Kadans Science Partner is het centrum voor creativiteit in Breda en omstreken. Hier werken meer dan 100 bedrijven en professionals uit verschillende disciplines samen.

Nieuwste berichten

De voorlaatste stage alweer! We hebben een belangrijk vakgebied nog niet gehad, en dat is events! Op de campus zit Production World al heel wat jaren gevestigd; een evenementenproductiebedrijf. Het heeft een team van vier op kantoor, maar werkt met tientallen partijen om zich heen. Een klein bedrijf zou je denken, maar eigenlijk is het >
De vijfde stage van de zeven! Deze keer gaat het alleen maar over muziek. Black Hole Recordings wil mij een dag meenemen in hun werk! Ik heb hier zoveel zin in. Geertje Hermans, verantwoordelijk voor Social media en digitale distributie, neemt mij mee op sleeptouw. Black Hole Recordings is een Nederlands platenlabel voor elektronische muzidek, >