Brandbits vindt een geschikte plek in het AV-Huis

“Wij zochten een moderne werkplek, met de ruimte om te groeien en waarbij we omringd zijn door andere bedrijven die actief zijn in de creatieve sector,” zegt Stijn Cornel, brand marketeer bij Brandbits. Het creatieve bedrijf heeft het initiatief genomen om een nieuwe ruimte te zoeken, en om hierdoor weer een volgende stap te zetten in de groei van het bedrijf.

Brandbits houdt zichzelf bezig met het creatief ondersteunen van bedrijven en hun huisstijl, digitale campagnes en nog veel meer. Ze geven alles om een mooi resultaat op te leveren dat niet alleen uw doelstellingen overtreft, maar ook om een bedrijf/brand bijzonder te maken.

Het bedrijf is perfect als nieuwe huurder op locatie voor de Triple O Campus in Breda. Er zitten hier namelijk genoeg creatieve ondernemers waarmee Brandbits ideeën kan uitwisselen of om samenwerkingen aan te gaan.

Vind hier over de werkzaamheden van Brandbits.

Nieuwste berichten

Wie zijn die mensen op de eerste etage van het Merkhuis? Dat zijn wij, REWIN. Met z’n 20-en zijn we in december naar de Triple O Campus verhuisd. Je hebt ons misschien al eens gezien. Maar wat doen we zoal? REWIN. Vol energie voor hardwerkend, ondernemend en innoverend West-BrabantAls regionale ontwikkelorganisatie werken we aan transitie >
CYS biedt een veelzijdig, flexibel en geautomatiseerd onderzoeksplatform: van onderzoek, data analyse, resultaten omzetten in actiepunten tot geautomatiseerde rapportages. Allemaal in één platform. Combineer verschillende onderzoeken en databronnen en ontdek het verhaal achter harde cijfers in je experience management onderzoeken. Waarom bevelen klanten je aan? Waarom voelen medewerkers zich minder betrokken? Zijn alle ‘hygiëne’ factoren >