Brandbits vindt een geschikte plek in het AV-Huis

“Wij zochten een moderne werkplek, met de ruimte om te groeien en waarbij we omringd zijn door andere bedrijven die actief zijn in de creatieve sector,” zegt Stijn Cornel, brand marketeer bij Brandbits. Het creatieve bedrijf heeft het initiatief genomen om een nieuwe ruimte te zoeken, en om hierdoor weer een volgende stap te zetten in de groei van het bedrijf.

Brandbits houdt zichzelf bezig met het creatief ondersteunen van bedrijven en hun huisstijl, digitale campagnes en nog veel meer. Ze geven alles om een mooi resultaat op te leveren dat niet alleen uw doelstellingen overtreft, maar ook om een bedrijf/brand bijzonder te maken.

Het bedrijf is perfect als nieuwe huurder op locatie voor de Triple O Campus in Breda. Er zitten hier namelijk genoeg creatieve ondernemers waarmee Brandbits ideeën kan uitwisselen of om samenwerkingen aan te gaan.

Vind hier over de werkzaamheden van Brandbits.

Nieuwste berichten

Op 12 maart was de Meet & Eat waarin een belangrijk onderwerp ter sprake kwam: digitale inclusie! Sjef Kuijsters van Huh? Wat bedoelt u? nam samen met Chris van Persie van Good News. het woord. Huh? Wat bedoelt u? is een actieprogramma om heel Nederland eenvoudig te maken. Ze richten zich op het versimpelen van de communicatie en dienstverlening binnen organisaties in de >
Eind januari was er een presentatie en wandeling over/door het Slingerweggebied, samen met Gemeente Breda en De Zwarte Hond. Alle (vastgoed)eigenaren en ondernemers in de directe omgeving werden ontvangen bij Breda Robotics om te praten over de herontwikkeling van de Slingerweg. Er zal een hoop veranderen komende jaren. De Triple O Campus en omgeving wordt gezien als het hart van >