Brandbits vindt een geschikte plek in het AV-Huis

“Wij zochten een moderne werkplek, met de ruimte om te groeien en waarbij we omringd zijn door andere bedrijven die actief zijn in de creatieve sector,” zegt Stijn Cornel, brand marketeer bij Brandbits. Het creatieve bedrijf heeft het initiatief genomen om een nieuwe ruimte te zoeken, en om hierdoor weer een volgende stap te zetten in de groei van het bedrijf.

Brandbits houdt zichzelf bezig met het creatief ondersteunen van bedrijven en hun huisstijl, digitale campagnes en nog veel meer. Ze geven alles om een mooi resultaat op te leveren dat niet alleen uw doelstellingen overtreft, maar ook om een bedrijf/brand bijzonder te maken.

Het bedrijf is perfect als nieuwe huurder op locatie voor de Triple O Campus in Breda. Er zitten hier namelijk genoeg creatieve ondernemers waarmee Brandbits ideeën kan uitwisselen of om samenwerkingen aan te gaan.

Vind hier over de werkzaamheden van Brandbits.

Nieuwste berichten

De voorlaatste stage alweer! We hebben een belangrijk vakgebied nog niet gehad, en dat is events! Op de campus zit Production World al heel wat jaren gevestigd; een evenementenproductiebedrijf. Het heeft een team van vier op kantoor, maar werkt met tientallen partijen om zich heen. Een klein bedrijf zou je denken, maar eigenlijk is het >
De vijfde stage van de zeven! Deze keer gaat het alleen maar over muziek. Black Hole Recordings wil mij een dag meenemen in hun werk! Ik heb hier zoveel zin in. Geertje Hermans, verantwoordelijk voor Social media en digitale distributie, neemt mij mee op sleeptouw. Black Hole Recordings is een Nederlands platenlabel voor elektronische muzidek, >