Brandbits vindt een geschikte plek in het AV-Huis

“Wij zochten een moderne werkplek, met de ruimte om te groeien en waarbij we omringd zijn door andere bedrijven die actief zijn in de creatieve sector,” zegt Stijn Cornel, brand marketeer bij Brandbits. Het creatieve bedrijf heeft het initiatief genomen om een nieuwe ruimte te zoeken, en om hierdoor weer een volgende stap te zetten in de groei van het bedrijf.

Brandbits houdt zichzelf bezig met het creatief ondersteunen van bedrijven en hun huisstijl, digitale campagnes en nog veel meer. Ze geven alles om een mooi resultaat op te leveren dat niet alleen uw doelstellingen overtreft, maar ook om een bedrijf/brand bijzonder te maken.

Het bedrijf is perfect als nieuwe huurder op locatie voor de Triple O Campus in Breda. Er zitten hier namelijk genoeg creatieve ondernemers waarmee Brandbits ideeën kan uitwisselen of om samenwerkingen aan te gaan.

Vind hier over de werkzaamheden van Brandbits.

Nieuwste berichten

Hoe ziet jouw LinkedIn profiel eruit? Staat alles feitelijk omschreven of houd je ook rekening met waar je doelgroep mogelijk op zoekt? Vanmorgen was er een drukbezochte Meet & Eat over ‘Online & Offline presenteren’. Serge Caljouw van Pointly beschrijft het als outside-in in plaats van inside-out je profiel invullen. Verplaats je in de lezer.Slechts 3% van alle LinkedIn gebruikers >
Op 18 oktober is de uitreiking van de Breda Startup Award aan één van de vijf kansrijke finalisten. Een interview hieronder (BredaNu) met Peter Brouwers op de campus schetst een goed beeld van wat men morgen kan verwachten. Kadans Science Partner is sponsor van Breda Startup. De campus nodigt de winnende partij dan ook graag >