Cloudteam Company in het Pakhuis

Cloudteam Company is de nieuwste huurder en zit bijna gevestigd in het Pakhuis. De sleuteloverdracht heeft plaatsgevonden en de ruimte wordt momenteel verbouwd.

Cloudteam is opgericht in 2015 door drie partners (Xander, Ralph en Gert-Jan) als FinancialForce ERP implementatie specialist voor Europa. FinancialForce is ontstaan als een joint-venture tussen Unit4 en Salesforce in 2008:

“Wij digitaliseren en automatiseren bedrijfsprocessen van Marketing, Sales, Project -en Resource Management tot Finance en HR met Salesforce als technologie. We opereren vanuit kantoren in Engeland, Nederland en Duitsland en hebben klanten door heel Europa. Ons team is ontzettend internationaal met 11 nationaliteiten waaronder Pakistan, India, Zimbabwe, Zweden, UK, Argentinië en Colombia. We zijn nu met 48 medewerkers en verwachten door te groeien naar 100 medewerkers in 2-3 jaar.

Onze passie en drive is om bedrijven te helpen hun bedrijf “Beter”, “Sneller” en “Slimmer” te laten draaien door processen veel effectiever te maken en te zorgen dat op real-time data gestuurd kan worden inclusief interactieve dashboards.

Met ons nieuwe kantoor op de campus kunnen we nu klanten uitnodigen voor Digitale Transformatie en Process Redesigns workshops (Transformation Trails).”

Nieuwste berichten

Wie zijn die mensen op de eerste etage van het Merkhuis? Dat zijn wij, REWIN. Met z’n 20-en zijn we in december naar de Triple O Campus verhuisd. Je hebt ons misschien al eens gezien. Maar wat doen we zoal? REWIN. Vol energie voor hardwerkend, ondernemend en innoverend West-BrabantAls regionale ontwikkelorganisatie werken we aan transitie >
CYS biedt een veelzijdig, flexibel en geautomatiseerd onderzoeksplatform: van onderzoek, data analyse, resultaten omzetten in actiepunten tot geautomatiseerde rapportages. Allemaal in één platform. Combineer verschillende onderzoeken en databronnen en ontdek het verhaal achter harde cijfers in je experience management onderzoeken. Waarom bevelen klanten je aan? Waarom voelen medewerkers zich minder betrokken? Zijn alle ‘hygiëne’ factoren >