Cloudteam Company in het Pakhuis

Cloudteam Company is de nieuwste huurder en zit bijna gevestigd in het Pakhuis. De sleuteloverdracht heeft plaatsgevonden en de ruimte wordt momenteel verbouwd.

Cloudteam is opgericht in 2015 door drie partners (Xander, Ralph en Gert-Jan) als FinancialForce ERP implementatie specialist voor Europa. FinancialForce is ontstaan als een joint-venture tussen Unit4 en Salesforce in 2008:

“Wij digitaliseren en automatiseren bedrijfsprocessen van Marketing, Sales, Project -en Resource Management tot Finance en HR met Salesforce als technologie. We opereren vanuit kantoren in Engeland, Nederland en Duitsland en hebben klanten door heel Europa. Ons team is ontzettend internationaal met 11 nationaliteiten waaronder Pakistan, India, Zimbabwe, Zweden, UK, Argentinië en Colombia. We zijn nu met 48 medewerkers en verwachten door te groeien naar 100 medewerkers in 2-3 jaar.

Onze passie en drive is om bedrijven te helpen hun bedrijf “Beter”, “Sneller” en “Slimmer” te laten draaien door processen veel effectiever te maken en te zorgen dat op real-time data gestuurd kan worden inclusief interactieve dashboards.

Met ons nieuwe kantoor op de campus kunnen we nu klanten uitnodigen voor Digitale Transformatie en Process Redesigns workshops (Transformation Trails).”

Nieuwste berichten

De voorlaatste stage alweer! We hebben een belangrijk vakgebied nog niet gehad, en dat is events! Op de campus zit Production World al heel wat jaren gevestigd; een evenementenproductiebedrijf. Het heeft een team van vier op kantoor, maar werkt met tientallen partijen om zich heen. Een klein bedrijf zou je denken, maar eigenlijk is het >
De vijfde stage van de zeven! Deze keer gaat het alleen maar over muziek. Black Hole Recordings wil mij een dag meenemen in hun werk! Ik heb hier zoveel zin in. Geertje Hermans, verantwoordelijk voor Social media en digitale distributie, neemt mij mee op sleeptouw. Black Hole Recordings is een Nederlands platenlabel voor elektronische muzidek, >