Cloudteam Company in het Pakhuis

Cloudteam Company is de nieuwste huurder en zit bijna gevestigd in het Pakhuis. De sleuteloverdracht heeft plaatsgevonden en de ruimte wordt momenteel verbouwd.

Cloudteam is opgericht in 2015 door drie partners (Xander, Ralph en Gert-Jan) als FinancialForce ERP implementatie specialist voor Europa. FinancialForce is ontstaan als een joint-venture tussen Unit4 en Salesforce in 2008:

“Wij digitaliseren en automatiseren bedrijfsprocessen van Marketing, Sales, Project -en Resource Management tot Finance en HR met Salesforce als technologie. We opereren vanuit kantoren in Engeland, Nederland en Duitsland en hebben klanten door heel Europa. Ons team is ontzettend internationaal met 11 nationaliteiten waaronder Pakistan, India, Zimbabwe, Zweden, UK, Argentinië en Colombia. We zijn nu met 48 medewerkers en verwachten door te groeien naar 100 medewerkers in 2-3 jaar.

Onze passie en drive is om bedrijven te helpen hun bedrijf “Beter”, “Sneller” en “Slimmer” te laten draaien door processen veel effectiever te maken en te zorgen dat op real-time data gestuurd kan worden inclusief interactieve dashboards.

Met ons nieuwe kantoor op de campus kunnen we nu klanten uitnodigen voor Digitale Transformatie en Process Redesigns workshops (Transformation Trails).”

Nieuwste berichten

Hoe ziet jouw LinkedIn profiel eruit? Staat alles feitelijk omschreven of houd je ook rekening met waar je doelgroep mogelijk op zoekt? Vanmorgen was er een drukbezochte Meet & Eat over ‘Online & Offline presenteren’. Serge Caljouw van Pointly beschrijft het als outside-in in plaats van inside-out je profiel invullen. Verplaats je in de lezer.Slechts 3% van alle LinkedIn gebruikers >
Op 18 oktober is de uitreiking van de Breda Startup Award aan één van de vijf kansrijke finalisten. Een interview hieronder (BredaNu) met Peter Brouwers op de campus schetst een goed beeld van wat men morgen kan verwachten. Kadans Science Partner is sponsor van Breda Startup. De campus nodigt de winnende partij dan ook graag >