De Facilitair Managers verhuizen naar het Blushuis

Een netwerk van facilitair (interim) professionals die zich kunnen identificeren met het mensgericht ondernemen, dat is wat De Facilitair Managers in huis heeft. Sinds kort zijn zij de nieuwste huurders van het Blushuis op de Triple O Campus van Kadans Science Partner.

De Facilitair Managers helpen bedrijven met het optimaliseren van de facilitaire dienstverlening en kantooromgeving. “Wij ontzorgen met behulp van de juiste expertise en geven inzicht door het realiseren van data-driven facilitair managers”, geeft Joël de Brouwer, Facilitair Manager bij de Facilitair Managers, aan.

De Facilitair Managers besloten om naar het Blushuis te verhuizen nadat hun huidige pand een andere invulling kreeg. “Een kantoor op de Triple O Campus geeft ons ook de kans om uitbreiding te realiseren”, vult Joëls business partner, Eelke de Brouwer, aan.

De Triple O Campus is de creatieve campus van Breda. De voormalig brandweerkazerne wordt sinds 2006 gebruikt als een multi-tenant gebouw. Sinds 2017 huisvest Kadans in het Blushuis verschillende creatieve ondernemers die elkaar hier dagelijks blijven inspireren.

Voor meer informatie, klik hier.

Nieuwste berichten

Wie zijn die mensen op de eerste etage van het Merkhuis? Dat zijn wij, REWIN. Met z’n 20-en zijn we in december naar de Triple O Campus verhuisd. Je hebt ons misschien al eens gezien. Maar wat doen we zoal? REWIN. Vol energie voor hardwerkend, ondernemend en innoverend West-BrabantAls regionale ontwikkelorganisatie werken we aan transitie >
CYS biedt een veelzijdig, flexibel en geautomatiseerd onderzoeksplatform: van onderzoek, data analyse, resultaten omzetten in actiepunten tot geautomatiseerde rapportages. Allemaal in één platform. Combineer verschillende onderzoeken en databronnen en ontdek het verhaal achter harde cijfers in je experience management onderzoeken. Waarom bevelen klanten je aan? Waarom voelen medewerkers zich minder betrokken? Zijn alle ‘hygiëne’ factoren >