De Facilitair Managers verhuizen naar het Blushuis

Een netwerk van facilitair (interim) professionals die zich kunnen identificeren met het mensgericht ondernemen, dat is wat De Facilitair Managers in huis heeft. Sinds kort zijn zij de nieuwste huurders van het Blushuis op de Triple O Campus van Kadans Science Partner.

De Facilitair Managers helpen bedrijven met het optimaliseren van de facilitaire dienstverlening en kantooromgeving. “Wij ontzorgen met behulp van de juiste expertise en geven inzicht door het realiseren van data-driven facilitair managers”, geeft Joël de Brouwer, Facilitair Manager bij de Facilitair Managers, aan.

De Facilitair Managers besloten om naar het Blushuis te verhuizen nadat hun huidige pand een andere invulling kreeg. “Een kantoor op de Triple O Campus geeft ons ook de kans om uitbreiding te realiseren”, vult Joëls business partner, Eelke de Brouwer, aan.

De Triple O Campus is de creatieve campus van Breda. De voormalig brandweerkazerne wordt sinds 2006 gebruikt als een multi-tenant gebouw. Sinds 2017 huisvest Kadans in het Blushuis verschillende creatieve ondernemers die elkaar hier dagelijks blijven inspireren.

Voor meer informatie, klik hier.

Nieuwste berichten

De voorlaatste stage alweer! We hebben een belangrijk vakgebied nog niet gehad, en dat is events! Op de campus zit Production World al heel wat jaren gevestigd; een evenementenproductiebedrijf. Het heeft een team van vier op kantoor, maar werkt met tientallen partijen om zich heen. Een klein bedrijf zou je denken, maar eigenlijk is het >
De vijfde stage van de zeven! Deze keer gaat het alleen maar over muziek. Black Hole Recordings wil mij een dag meenemen in hun werk! Ik heb hier zoveel zin in. Geertje Hermans, verantwoordelijk voor Social media en digitale distributie, neemt mij mee op sleeptouw. Black Hole Recordings is een Nederlands platenlabel voor elektronische muzidek, >