Deze ondernemers zitten in de Co Work Space

Maak kennis met Arco Bierens en Ralf Buelens, de eerste twee ondernemers die een werkplek in onze Co Work Space hebben geclaimd!

Arco is mede eigenaar bij Carnectivity. Dit bedrijf verzorgt de advisering, inbouw, testen en service onderhoud van hoogfrequente datamanagement systemen in vloten van 5 tot 5000 voertuigen: “Hiermee houden wagenparkbeheerders, lease- en verzekeringsmaatschappijen grip op zaken zoals voertuig- en vlootkosten, rijgedrag, CO2 uitstoot, schadepreventie etc.

Ons bedrijf heeft haar kantoor in Purmerend. Aangezien ikzelf in Breda woon, zocht ik een werkplek dicht bij huis zodat ik in alle rust kan werken zonder de nadelen van lange woon-werk reistijden. De Co Work Space is voor mij een ideale kantoorlossing gebleken.
𝑰𝒌 𝒉𝒆𝒃 𝒏𝒖 𝒆𝒆𝒏 𝒆𝒊𝒈𝒆𝒏 𝒗𝒂𝒔𝒕𝒆 𝒘𝒆𝒓𝒌𝒑𝒍𝒆𝒌 𝒕𝒆𝒈𝒆𝒏 𝒔𝒄𝒉𝒆𝒓𝒑𝒆 𝒌𝒐𝒔𝒕𝒆𝒏 𝒎𝒂𝒂𝒓 𝒘é𝒍 𝒊𝒏 𝒆𝒆𝒏 𝒄𝒐𝒎𝒑𝒍𝒆𝒆𝒕 𝒈𝒆𝒇𝒂𝒄𝒊𝒍𝒊𝒕𝒆𝒆𝒓𝒅𝒆 𝒌𝒂𝒏𝒕𝒐𝒐𝒓𝒐𝒎𝒈𝒆𝒗𝒊𝒏𝒈!”

Ralf is eigenaar van BUELENS Ruimte en adviseert op het gebied van ruimtelijke ordening en ontwikkeling: “𝑫𝒆 𝒇𝒂𝒄𝒊𝒍𝒊𝒕𝒆𝒊𝒕𝒆𝒏 𝒛𝒊𝒋𝒏 𝒕𝒐𝒑. 𝑫𝒂𝒂𝒓𝒏𝒂𝒂𝒔𝒕 𝒗𝒊𝒏𝒅 𝒊𝒌 𝒉𝒆𝒕 𝒑𝒓𝒆𝒕𝒕𝒊𝒈 𝒐𝒎 𝒐𝒑𝒅𝒓𝒂𝒄𝒉𝒕𝒈𝒆𝒗𝒆𝒓𝒔 𝒆𝒏 𝒑𝒂𝒓𝒕𝒏𝒆𝒓𝒔 𝒕𝒆 𝒌𝒖𝒏𝒏𝒆𝒏 𝒐𝒏𝒕𝒗𝒂𝒏𝒈𝒆𝒏 𝒊𝒏 𝒆𝒆𝒏 𝒎𝒐𝒐𝒊𝒆 𝒓𝒖𝒊𝒎𝒕𝒆 𝒐𝒑 𝒆𝒆𝒏 𝒖𝒏𝒊𝒆𝒌𝒆 𝒍𝒐𝒄𝒂𝒕𝒊𝒆”.

Meer informatie over onze Co Work Space vind je hier: https://www.tripleocampus.nl/verhuur/co-work-space/

Nieuwste berichten

Op 12 maart was de Meet & Eat waarin een belangrijk onderwerp ter sprake kwam: digitale inclusie! Sjef Kuijsters van Huh? Wat bedoelt u? nam samen met Chris van Persie van Good News. het woord. Huh? Wat bedoelt u? is een actieprogramma om heel Nederland eenvoudig te maken. Ze richten zich op het versimpelen van de communicatie en dienstverlening binnen organisaties in de >
Eind januari was er een presentatie en wandeling over/door het Slingerweggebied, samen met Gemeente Breda en De Zwarte Hond. Alle (vastgoed)eigenaren en ondernemers in de directe omgeving werden ontvangen bij Breda Robotics om te praten over de herontwikkeling van de Slingerweg. Er zal een hoop veranderen komende jaren. De Triple O Campus en omgeving wordt gezien als het hart van >