Een nieuwe partner voor de Triple O Campus: Kadans en JINC starten lokale samenwerking

Ieder kind heeft talent. Daarom strijdt JINC landelijk samen met bedrijven en scholen voor een samenleving waar je achtergrond niet je toekomst bepaalt. JINC helpt kinderen om hun rugzak te vullen met waardevolle ervaringen, welke aangereikt worden door professionals én rolmodellen uit het werkveld. Samen organiseren ze praktische projecten die bijdragen aan een eerlijke start op de arbeidsmarkt. Vanaf 1 april 2022 is JINC Breda één van onze nieuwe partners voor de Triple O Campus in Breda.

Aantrekkelijk werkgeverschap en employer branding zijn hot topics. JINC is een daadkrachtige en verbindende non-profit organisatie. Een samenwerking met JINC motiveert het bedrijfsleven om hun horizon te verbreden. Met focus op MVO, diversiteit, kansengelijkheid, persoonlijke ontwikkeling en teambuilding. Ook heeft het meerwaarde om jongeren te enthousiasmeren voor je organisatie, sector en bijbehorende beroepen. Kortom, een unieke manier om kennis te maken met werknemers van de toekomst! Samen zetten ze maatschappelijke idealen om in de praktijk en dat geeft voldoening.

JINC Breda ziet graag meer kansen voor kinderen in de creatieve industrie en technologie, waar de campus in Breda genoeg in te bieden heeft. Het partnership met de Triple O Campus zal op verschillende manieren tot uiting komen. Op dinsdag 12 april kwam JINC al spreken op de Meet & Eat, om de eerste ondernemers te leren kennen. Daarbij zal zoveel mogelijk worden geïnformeerd over JINC richting de bedrijven op de campus om zo de bedrijven ‘warm’ te maken voor een samenwerking. Ook start Kadans op dinsdag 10 mei met een eerste bliksemstage, onder begeleiding van Saskia van Rijn, Community Manager op de Triple O Campus. Een bliksemstage is een bedrijfsbezoek van één dagdeel. Leerlingen nemen daarbij een kijkje achter de schermen van een bedrijf en mogen zelf even meewerken. Door de bliksemstage krijgen de leerlingen een beeld van verschillende beroepen die voorkomen in een bedrijf én van hun eigen interesses en kwaliteiten. Het laat ze bovendien nadenken over hun eigen talenten en mogelijkheden. Dit alles helpt hen bij het kiezen van een profiel en een vervolgopleiding. De leerlingen krijgen bovendien de kans om hun horizon te verbreden en een plek te bezoeken waar ze anders niet snel zouden komen.

Ook interesse in een samenwerking met JINC? JINC is landelijk actief! Kijk verder op https://www.jinc.nl/ of neem als bedrijf in Breda contact op via breda@jinc.nl.

Nieuwste berichten

Hoe ziet jouw LinkedIn profiel eruit? Staat alles feitelijk omschreven of houd je ook rekening met waar je doelgroep mogelijk op zoekt? Vanmorgen was er een drukbezochte Meet & Eat over ‘Online & Offline presenteren’. Serge Caljouw van Pointly beschrijft het als outside-in in plaats van inside-out je profiel invullen. Verplaats je in de lezer.Slechts 3% van alle LinkedIn gebruikers >
Op 18 oktober is de uitreiking van de Breda Startup Award aan één van de vijf kansrijke finalisten. Een interview hieronder (BredaNu) met Peter Brouwers op de campus schetst een goed beeld van wat men morgen kan verwachten. Kadans Science Partner is sponsor van Breda Startup. De campus nodigt de winnende partij dan ook graag >