Fama Volat vestigt kantoor in Blushuis

Even voorstellen: Fama Volat is een groot marketing communicatiebureau met meerdere vestigingen. Sinds deze zomer zitten zij met een kantoor in onze Co Work Space in het Blushuis! En wel vanwege een goede reden. Lees hieronder verder.

“Bij Fama Volat geloven wij in impact. We zijn altijd op zoek naar de verhalen die het publiek raken, want dit zijn de unieke ervaringen die mensen graag delen. Dit komt ook terug in onze naam ‘Fama Volat’, wat in het Latijn ‘het gerucht krijgt vleugels’ betekent.

Als marketing communicatiebureau zijn wij gespecialiseerd in positioneringen en spraakmakende campagnes. Wij combineren wetenschap en creativiteit op een pragmatische manier. Met inzichten uit de sociale psychologie en gedragswetenschap vergroten wij de effecten en de impact van marketing en communicatie. Met deze werkwijze en visie gaan wij ook aan de slag met de visuele identiteit van de Gemeente Breda.”

Van harte welkom in Breda Fama Volat

Nieuwste berichten

De voorlaatste stage alweer! We hebben een belangrijk vakgebied nog niet gehad, en dat is events! Op de campus zit Production World al heel wat jaren gevestigd; een evenementenproductiebedrijf. Het heeft een team van vier op kantoor, maar werkt met tientallen partijen om zich heen. Een klein bedrijf zou je denken, maar eigenlijk is het >
De vijfde stage van de zeven! Deze keer gaat het alleen maar over muziek. Black Hole Recordings wil mij een dag meenemen in hun werk! Ik heb hier zoveel zin in. Geertje Hermans, verantwoordelijk voor Social media en digitale distributie, neemt mij mee op sleeptouw. Black Hole Recordings is een Nederlands platenlabel voor elektronische muzidek, >