Merkhuis officieel geopend

Energie, Fun, The Next Level en Samenwerking. Dat zijn de woorden waarmee de sprekers het Merkhuis omschrijven.

Het Merkhuis op de Triple O Campus in Breda is vorige week officieel geopend. Het nieuwe bedrijfsverzamelgebouw werd in no-time ontwikkeld. De eerste huurders hebben inmiddels van het gebouw hun nieuwe thuis gemaakt, tijd dus voor een feestje.

Het succes van de verschillende bedrijfsverzamelgebouwen op de Triple O Campus en de aanhoudende vraag naar ruimte vroeg om opvolging. Het Merkhuis staat tussen de andere gebouwen in. Hiermee is het een onderdeel van het hart van de campus geworden. Door groeiende en gevestigde bedrijven en organisaties samen in het Merkhuis onder te brengen, worden ontmoetingen en samenwerkingen gestimuleerd. Dit werd dan ook benadrukt tijdens het officiële programma rond de opening van het Merkhuis. Sprekers Chiel van Dijen (Commercieel Directeur Kadans Science Partner), Boaz Adank (Wethouder Economische Zaken Gemeente Breda), Stephanie ter Borg (Directeur REWIN) en Joris Jaspar (Finance & Supply Chain Director A Brand New Day) gaven hun blik op samenwerking op de Triple O Campus en hoe het Merkhuis tot stand is gekomen.

Voor A Brand New Day is het Merkhuis de volgende stap van het bedrijf. Een nieuwe start. Begonnen in het Blushuis breidden ze steeds verder uit naar meer ruimten in het gebouw. Nu hebben ze een prachtige nieuwe thuisbasis op de tweede en derde verdieping van het Merkhuis. “Ik ben al op bezoek geweest en ik vind het fantastisch hoe je een gebouw binnenloopt en meteen een gevoel krijgt hoe het bedrijf is,” zei Boaz Adank.

“Wat ik knap vind is dat hier een gebied is ontwikkeld met eigen identiteiten en toch dat overkoepelende. Het is een hartstikke mooie plek, een mooie plek voor bedrijven om zich hier te vestigen, een mooie plek om die samenwerking aan te gaan, maar ook op die manier een eigen bijdrage te leveren aan die samenwerking die we hier willen bewerkstelligen,” zei Stephanie ter Borg.

De officiële opening werd uiteraard gevierd met champagne. Een officiële Commandeur Sabreur van de Confrérie du Sabre d’Or liet zien hoe je echt een fles champagne sabreert, waarna Chiel van Dijen na zijn poging zich ook officieel sabreur mag noemen.

Aansluitend vond het Kadans Summer Event voor de gehele Triple O Campus plaats. De heerlijke zomerse drankjes werden beschikbaar gesteld door A Brand New Day. Bekijk hieronder een impressie van deze mooie middag!

Nieuwste berichten

Wie zijn die mensen op de eerste etage van het Merkhuis? Dat zijn wij, REWIN. Met z’n 20-en zijn we in december naar de Triple O Campus verhuisd. Je hebt ons misschien al eens gezien. Maar wat doen we zoal? REWIN. Vol energie voor hardwerkend, ondernemend en innoverend West-BrabantAls regionale ontwikkelorganisatie werken we aan transitie >
CYS biedt een veelzijdig, flexibel en geautomatiseerd onderzoeksplatform: van onderzoek, data analyse, resultaten omzetten in actiepunten tot geautomatiseerde rapportages. Allemaal in één platform. Combineer verschillende onderzoeken en databronnen en ontdek het verhaal achter harde cijfers in je experience management onderzoeken. Waarom bevelen klanten je aan? Waarom voelen medewerkers zich minder betrokken? Zijn alle ‘hygiëne’ factoren >