Kadans start partnership met Focus op Ondernemen: “Scherpe focus en stappen maken!”

Om haar huurders volledig te ontzorgen werkt Kadans Science Partner samen met verschillende partners. Zo worden diverse extra services aangeboden door organisaties uit ons partnernetwerk op zowel een specifiek science park of campus, als in het gehele internationale netwerk van Kadans. Vanaf 1 februari 2022 is Focus op Ondernemen één van onze nieuwe ecosysteem partners voor de Triple O Campus in Breda en de Pastoe Fabriek in Utrecht.

Focus op Ondernemen is opgezet door ondernemerscoach Petra Bosma. Met Focus op Ondernemen vormt zij een klankbord voor ambitieuze ondernemers die graag stappen willen maken van denken naar doen op zowel persoonlijk vlak als bedrijfsmatig. Voor creatieve ondernemers met behoefte aan focus. Dit maakt Focus op Ondernemen een ideale partner voor de creatieve campussen van Kadans, de Triple O Campus in Breda en de Pastoe Fabriek in Utrecht. “De samenwerking biedt mij de mogelijkheid om met ambitieuze creatieve ondernemers in contact te komen en samen te werken,” geeft Petra aan.

Het partnership zal op verschillende manieren tot uiting komen. In eerste instantie is er sprake van coaching ‘on site’ voor huurders/ondernemers van de TripleO Campus. Voor de eerste acht geïnteresseerde huurders van de Triple O Campus zal Petra de komende weken beschikbaar zijn voor een kosteloze klankbordsessie. Deze ondernemers krijgen op hun vervolgsessies ook nog 25% korting. Zij zal dan ook op vaste dagen zichtbaar zijn in een tijdelijke spreekruimte in het Pakhuis. Op overige coaching trajecten biedt Focus op Ondernemen maar liefst 10% korting op een pakket, speciaal voor de huurders in Breda en Utrecht!

Interesse in een gesprek met Petra of ben je benieuwd wat Focus op Ondernemen voor jou kan betekenen? Plan dan hier direct een afspraak in haar agenda. Of email Ecosysteem Manager Elise Verschoor. Zit er geen passend tijdstip tussen of wil je eerst weten wat zij wellicht voor jou zou kunnen betekenen? Klik hier voor meer informatie.

Met een breed scala aan ecosysteemdiensten ondersteunen we verdere groei en het succes van onze huurders. Bezoek voor het volledige aanbod van ecosysteem partners en hun voordelen onze partnerpagina.

Nieuwste berichten

Hoe ziet jouw LinkedIn profiel eruit? Staat alles feitelijk omschreven of houd je ook rekening met waar je doelgroep mogelijk op zoekt? Vanmorgen was er een drukbezochte Meet & Eat over ‘Online & Offline presenteren’. Serge Caljouw van Pointly beschrijft het als outside-in in plaats van inside-out je profiel invullen. Verplaats je in de lezer.Slechts 3% van alle LinkedIn gebruikers >
Op 18 oktober is de uitreiking van de Breda Startup Award aan één van de vijf kansrijke finalisten. Een interview hieronder (BredaNu) met Peter Brouwers op de campus schetst een goed beeld van wat men morgen kan verwachten. Kadans Science Partner is sponsor van Breda Startup. De campus nodigt de winnende partij dan ook graag >