Kennismaken met Studio LocoMoto

Studio LocoMoto is een jong bedrijf met een passie voor animatie en beeld. Sinds 2018 kun je bij hun terecht voor visuele storytelling. De thuisbasis van Studio LocoMoto is sinds kort het Blushuis op de Triple O Campus van Kadans Science Partner. Een uitstekende keus, als het aan Sander Wezenbeek, co-founder van Studio LocoMoto, ligt.

Sander geeft aan dat het Blushuis goed past bij de wensen van Studio LocoMoto. “De locatie is ideaal met weinig reistijd, de campus is lekker groen en ruim opgezet en de aanwezigheid van faciliteiten zoals de vergaderruimtes en de kantine vinden wij erg fijn en netjes onderhouden.” Geeft hij aan.

“De mogelijkheid om te netwerken is hier alom aanwezig, zoals met de borrels maar ook de onderlinge contacten met mensen op de gang. De sfeer is erg leuk en informeel, we vinden het heel leuk dat er veel activiteiten worden georganiseerd. Helaas hebben we het zo druk gehad dat we hier niet al te veel aan deel hebben kunnen nemen, maar dat gaat in de toekomst zeker wel gebeuren!” vervolgt Sander.

Sander geeft aan een goede relatie te hebben met Kadans. Zo verteld hij: “De contacten met de mensen van Kadans en het Blushuis zijn erg fijn. We vinden het prettig dat de communicatie vrij informeel verloopt.”

Nieuwste berichten

Wie zijn die mensen op de eerste etage van het Merkhuis? Dat zijn wij, REWIN. Met z’n 20-en zijn we in december naar de Triple O Campus verhuisd. Je hebt ons misschien al eens gezien. Maar wat doen we zoal? REWIN. Vol energie voor hardwerkend, ondernemend en innoverend West-BrabantAls regionale ontwikkelorganisatie werken we aan transitie >
CYS biedt een veelzijdig, flexibel en geautomatiseerd onderzoeksplatform: van onderzoek, data analyse, resultaten omzetten in actiepunten tot geautomatiseerde rapportages. Allemaal in één platform. Combineer verschillende onderzoeken en databronnen en ontdek het verhaal achter harde cijfers in je experience management onderzoeken. Waarom bevelen klanten je aan? Waarom voelen medewerkers zich minder betrokken? Zijn alle ‘hygiëne’ factoren >