Kennismaken met Studio LocoMoto

Studio LocoMoto is een jong bedrijf met een passie voor animatie en beeld. Sinds 2018 kun je bij hun terecht voor visuele storytelling. De thuisbasis van Studio LocoMoto is sinds kort het Blushuis op de Triple O Campus van Kadans Science Partner. Een uitstekende keus, als het aan Sander Wezenbeek, co-founder van Studio LocoMoto, ligt.

Sander geeft aan dat het Blushuis goed past bij de wensen van Studio LocoMoto. “De locatie is ideaal met weinig reistijd, de campus is lekker groen en ruim opgezet en de aanwezigheid van faciliteiten zoals de vergaderruimtes en de kantine vinden wij erg fijn en netjes onderhouden.” Geeft hij aan.

“De mogelijkheid om te netwerken is hier alom aanwezig, zoals met de borrels maar ook de onderlinge contacten met mensen op de gang. De sfeer is erg leuk en informeel, we vinden het heel leuk dat er veel activiteiten worden georganiseerd. Helaas hebben we het zo druk gehad dat we hier niet al te veel aan deel hebben kunnen nemen, maar dat gaat in de toekomst zeker wel gebeuren!” vervolgt Sander.

Sander geeft aan een goede relatie te hebben met Kadans. Zo verteld hij: “De contacten met de mensen van Kadans en het Blushuis zijn erg fijn. We vinden het prettig dat de communicatie vrij informeel verloopt.”

Nieuwste berichten

Op 12 maart was de Meet & Eat waarin een belangrijk onderwerp ter sprake kwam: digitale inclusie! Sjef Kuijsters van Huh? Wat bedoelt u? nam samen met Chris van Persie van Good News. het woord. Huh? Wat bedoelt u? is een actieprogramma om heel Nederland eenvoudig te maken. Ze richten zich op het versimpelen van de communicatie en dienstverlening binnen organisaties in de >
Eind januari was er een presentatie en wandeling over/door het Slingerweggebied, samen met Gemeente Breda en De Zwarte Hond. Alle (vastgoed)eigenaren en ondernemers in de directe omgeving werden ontvangen bij Breda Robotics om te praten over de herontwikkeling van de Slingerweg. Er zal een hoop veranderen komende jaren. De Triple O Campus en omgeving wordt gezien als het hart van >