Luc Kersten Grafisch Ontwerp

Luc Kersten Grafisch Ontwerp is een avontuur dat in 2010 is begonnen en het heeft via Nijmegen, Rotterdam en Antwerpen een weg gevonden naar Breda.

Ik ben een creatieve workaholic die zich naast zijn werk en liefde voor Marvel altijd aan het voorbereiden is op zijn volgende reis of aan het nagenieten is van een trip die ik net gehad heb. Je zult mij veelal zien in het gezelschap van Hiro, mijn trouwe viervoetige assistent, de altijd enthousiaste en niet blaffende Shiba Inu. Hoewel ik al een heel wat jaren in Brabant woon, blijft de ontwikkeling van mijn Brabantse tongval helaas achter.

Met mijn academische achtergrond (Willem de Kooning Academie Rotterdam en Academie voor de Schone Kunsten Antwerpen) houd ik mij al jaren bezig met een breed scala aan creatieve opdrachten, zowel conceptueel als uitvoerend. Als ontwerper zet ik mij in bij het creëren van de identiteit of re-styling van de merkidentiteit van nieuwe en bestaande bedrijven en diensten door middel van visuele communicatiemiddelen. Ook werk ik als uitvoerend ontwerper aan bestaande huisstijlen om nieuwe of aanvullende materialen te produceren, zoals magazines, brochures, formulieren en animaties. Ik doe dit met erg veel plezier, maar als “comic nerd” gaat mijn hart sneller kloppen van het werk dat ik mag doen voor Marvel Comics.

Ik werk binnen Marvel dagelijks aan het oplossen van diverse dilemma’s, grafische opdrachten en ik ben een van de schrijvers van de diverse handboeken die jaarlijks worden gepubliceerd.

Nieuwste berichten

De voorlaatste stage alweer! We hebben een belangrijk vakgebied nog niet gehad, en dat is events! Op de campus zit Production World al heel wat jaren gevestigd; een evenementenproductiebedrijf. Het heeft een team van vier op kantoor, maar werkt met tientallen partijen om zich heen. Een klein bedrijf zou je denken, maar eigenlijk is het >
De vijfde stage van de zeven! Deze keer gaat het alleen maar over muziek. Black Hole Recordings wil mij een dag meenemen in hun werk! Ik heb hier zoveel zin in. Geertje Hermans, verantwoordelijk voor Social media en digitale distributie, neemt mij mee op sleeptouw. Black Hole Recordings is een Nederlands platenlabel voor elektronische muzidek, >