Luc Kersten Grafisch Ontwerp

Luc Kersten Grafisch Ontwerp is een avontuur dat in 2010 is begonnen en het heeft via Nijmegen, Rotterdam en Antwerpen een weg gevonden naar Breda.

Ik ben een creatieve workaholic die zich naast zijn werk en liefde voor Marvel altijd aan het voorbereiden is op zijn volgende reis of aan het nagenieten is van een trip die ik net gehad heb. Je zult mij veelal zien in het gezelschap van Hiro, mijn trouwe viervoetige assistent, de altijd enthousiaste en niet blaffende Shiba Inu. Hoewel ik al een heel wat jaren in Brabant woon, blijft de ontwikkeling van mijn Brabantse tongval helaas achter.

Met mijn academische achtergrond (Willem de Kooning Academie Rotterdam en Academie voor de Schone Kunsten Antwerpen) houd ik mij al jaren bezig met een breed scala aan creatieve opdrachten, zowel conceptueel als uitvoerend. Als ontwerper zet ik mij in bij het creëren van de identiteit of re-styling van de merkidentiteit van nieuwe en bestaande bedrijven en diensten door middel van visuele communicatiemiddelen. Ook werk ik als uitvoerend ontwerper aan bestaande huisstijlen om nieuwe of aanvullende materialen te produceren, zoals magazines, brochures, formulieren en animaties. Ik doe dit met erg veel plezier, maar als “comic nerd” gaat mijn hart sneller kloppen van het werk dat ik mag doen voor Marvel Comics.

Ik werk binnen Marvel dagelijks aan het oplossen van diverse dilemma’s, grafische opdrachten en ik ben een van de schrijvers van de diverse handboeken die jaarlijks worden gepubliceerd.

Nieuwste berichten

Op 12 maart was de Meet & Eat waarin een belangrijk onderwerp ter sprake kwam: digitale inclusie! Sjef Kuijsters van Huh? Wat bedoelt u? nam samen met Chris van Persie van Good News. het woord. Huh? Wat bedoelt u? is een actieprogramma om heel Nederland eenvoudig te maken. Ze richten zich op het versimpelen van de communicatie en dienstverlening binnen organisaties in de >
Eind januari was er een presentatie en wandeling over/door het Slingerweggebied, samen met Gemeente Breda en De Zwarte Hond. Alle (vastgoed)eigenaren en ondernemers in de directe omgeving werden ontvangen bij Breda Robotics om te praten over de herontwikkeling van de Slingerweg. Er zal een hoop veranderen komende jaren. De Triple O Campus en omgeving wordt gezien als het hart van >