Maak kennis met Gorilla Services

Gorilla services is jouw partner voor implementeren en integreren van werelds beste software applicaties. Onze software verbetert jouw hele klantreis. Wij zijn platinum reseller van Freshworks en monday.com.

Gorilla Services biedt verschillende software oplossingen waarmee customer engagement kan worden verbeterd. De integratie tussen de producten maakt dat wij een compleet platform kunnen aanbieden. Je kan meer over Gorilla Services via www.gorillaservices.nl lezen.

Gorilla services is een innovatief softwarebedrijf. Zowel in 2019, 2020, 2021 en 2022, hebben wij met grote trots de FD Gazellen Award in ontvangst mogen nemen. Wij zijn namelijk een van de snelst groeiende organisaties van Nederland en doen wij dit met 30 top collega’s. Als team ondernemen we regelmatig wat samen. Zo lunchen we elke dag gezamenlijk en spelen we wekelijks onze Gorilla Services tafelvoetbal competitie ‘Battle of the titans’.

Ben jij benieuwd naar ons? Stap gezellig bij ons binnen voor een kop koffie en wie weet spelen we snel een tafelvoetbal competitie tegen elkaar!

Gorilla Services zit samen met CYS gevestigd in het Merkhuis.

Nieuwste berichten

De voorlaatste stage alweer! We hebben een belangrijk vakgebied nog niet gehad, en dat is events! Op de campus zit Production World al heel wat jaren gevestigd; een evenementenproductiebedrijf. Het heeft een team van vier op kantoor, maar werkt met tientallen partijen om zich heen. Een klein bedrijf zou je denken, maar eigenlijk is het >
De vijfde stage van de zeven! Deze keer gaat het alleen maar over muziek. Black Hole Recordings wil mij een dag meenemen in hun werk! Ik heb hier zoveel zin in. Geertje Hermans, verantwoordelijk voor Social media en digitale distributie, neemt mij mee op sleeptouw. Black Hole Recordings is een Nederlands platenlabel voor elektronische muzidek, >