Maak kennis met Kwa Ontwerp, BuroPARK & Studio Trots

“Sinds 1 januari werken wij, Katja Wevers van KWA-Ontwerp (grafisch ontwerp), Patty Koot ????✏️van BuroPARK (grafisch ontwerp + illustratie) en Ardien Nelissen van Studio Trots (copywriting+ projectmanagement) in het Blushuis!

Je kunt bij ons terecht voor allerlei marketing- en communicatievraagstukken. Wij denken met je mee en creëren verrassende ontwerpen in tekst en beeld.

De boodschap van onze klant vertalen we naar logo/huisstijl, (digitale) publicatie, illustratie, infographic, website en storytelling. Van concept tot eindresultaat maken wij onzichtbare verhalen zichtbaar.”

Van harte welkom dames!

Benieuwd naar hun werk? Kijk op:
www.kwa-ontwerp.nl
www.buropark.nl
www.studiotrots.nl

Nieuwste berichten

Hoe ziet jouw LinkedIn profiel eruit? Staat alles feitelijk omschreven of houd je ook rekening met waar je doelgroep mogelijk op zoekt? Vanmorgen was er een drukbezochte Meet & Eat over ‘Online & Offline presenteren’. Serge Caljouw van Pointly beschrijft het als outside-in in plaats van inside-out je profiel invullen. Verplaats je in de lezer.Slechts 3% van alle LinkedIn gebruikers >
Op 18 oktober is de uitreiking van de Breda Startup Award aan één van de vijf kansrijke finalisten. Een interview hieronder (BredaNu) met Peter Brouwers op de campus schetst een goed beeld van wat men morgen kan verwachten. Kadans Science Partner is sponsor van Breda Startup. De campus nodigt de winnende partij dan ook graag >