Maak kennis met Kwa Ontwerp, BuroPARK & Studio Trots

“Sinds 1 januari werken wij, Katja Wevers van KWA-Ontwerp (grafisch ontwerp), Patty Koot ????✏️van BuroPARK (grafisch ontwerp + illustratie) en Ardien Nelissen van Studio Trots (copywriting+ projectmanagement) in het Blushuis!

Je kunt bij ons terecht voor allerlei marketing- en communicatievraagstukken. Wij denken met je mee en creëren verrassende ontwerpen in tekst en beeld.

De boodschap van onze klant vertalen we naar logo/huisstijl, (digitale) publicatie, illustratie, infographic, website en storytelling. Van concept tot eindresultaat maken wij onzichtbare verhalen zichtbaar.”

Van harte welkom dames!

Benieuwd naar hun werk? Kijk op:
www.kwa-ontwerp.nl
www.buropark.nl
www.studiotrots.nl

Nieuwste berichten

De voorlaatste stage alweer! We hebben een belangrijk vakgebied nog niet gehad, en dat is events! Op de campus zit Production World al heel wat jaren gevestigd; een evenementenproductiebedrijf. Het heeft een team van vier op kantoor, maar werkt met tientallen partijen om zich heen. Een klein bedrijf zou je denken, maar eigenlijk is het >
De vijfde stage van de zeven! Deze keer gaat het alleen maar over muziek. Black Hole Recordings wil mij een dag meenemen in hun werk! Ik heb hier zoveel zin in. Geertje Hermans, verantwoordelijk voor Social media en digitale distributie, neemt mij mee op sleeptouw. Black Hole Recordings is een Nederlands platenlabel voor elektronische muzidek, >