Maak kennis met Lemon Goose

Lemon Goose versterkt met verfrissende media en pakkende content merken, bedrijven, agency’s en bureau’s. Denk hierbij aan film, fotografie, animatie en sound design. Dit doet Lemon Goose vanuit hun kantoor in het AV-Huis, op de Triple O Campus van Kadans Science Partner.

“Wij vinden dat de samenwerking met Kadans erg prettig is. Door de komst van Jens en Saskia is de relatie veel persoonlijker geworden. Ze bieden een luisterend oor en denken met iedereen mee,” verteld Fiorique Werger, project manager bij Lemon Goose. “Zo hebben ze goed meegedacht met het realiseren van ons nieuwe kantoor in het AV-Huis, waardoor we een prettige overstap hebben gehad van ons oude kantoor naar de nieuwe ruimte.”

De Triple O campus is het centrum voor creativiteit van Breda, dit is ook een groot voordeel voor Lemon Goose volgens Fiorique. “Het is een hele mooie verzamelplek voor bedrijvigheid. Bedrijven uit dezelfde branche kunnen elkaar helpen met praktische zaken, en het is altijd tof om met deze bedrijven te kunnen schakelen waarbij leuke contacten ontstaan.”

Ook bedrijven die niet in dezelfde branche zitten geven volgens Fiorique een toegevoegde waarde aan de multi-tenant omgeving van de Triple O Campus. Zo heeft Lemon Goose de kans gekregen om met verschillende bedrijven binnen het Kadans ecosysteem samen te werken en mooie dingen te creëren.

Nieuwste berichten

Op 12 maart was de Meet & Eat waarin een belangrijk onderwerp ter sprake kwam: digitale inclusie! Sjef Kuijsters van Huh? Wat bedoelt u? nam samen met Chris van Persie van Good News. het woord. Huh? Wat bedoelt u? is een actieprogramma om heel Nederland eenvoudig te maken. Ze richten zich op het versimpelen van de communicatie en dienstverlening binnen organisaties in de >
Eind januari was er een presentatie en wandeling over/door het Slingerweggebied, samen met Gemeente Breda en De Zwarte Hond. Alle (vastgoed)eigenaren en ondernemers in de directe omgeving werden ontvangen bij Breda Robotics om te praten over de herontwikkeling van de Slingerweg. Er zal een hoop veranderen komende jaren. De Triple O Campus en omgeving wordt gezien als het hart van >