Maak kennis met Lemon Goose

Lemon Goose versterkt met verfrissende media en pakkende content merken, bedrijven, agency’s en bureau’s. Denk hierbij aan film, fotografie, animatie en sound design. Dit doet Lemon Goose vanuit hun kantoor in het AV-Huis, op de Triple O Campus van Kadans Science Partner.

“Wij vinden dat de samenwerking met Kadans erg prettig is. Door de komst van Jens en Saskia is de relatie veel persoonlijker geworden. Ze bieden een luisterend oor en denken met iedereen mee,” verteld Fiorique Werger, project manager bij Lemon Goose. “Zo hebben ze goed meegedacht met het realiseren van ons nieuwe kantoor in het AV-Huis, waardoor we een prettige overstap hebben gehad van ons oude kantoor naar de nieuwe ruimte.”

De Triple O campus is het centrum voor creativiteit van Breda, dit is ook een groot voordeel voor Lemon Goose volgens Fiorique. “Het is een hele mooie verzamelplek voor bedrijvigheid. Bedrijven uit dezelfde branche kunnen elkaar helpen met praktische zaken, en het is altijd tof om met deze bedrijven te kunnen schakelen waarbij leuke contacten ontstaan.”

Ook bedrijven die niet in dezelfde branche zitten geven volgens Fiorique een toegevoegde waarde aan de multi-tenant omgeving van de Triple O Campus. Zo heeft Lemon Goose de kans gekregen om met verschillende bedrijven binnen het Kadans ecosysteem samen te werken en mooie dingen te creëren.

Nieuwste berichten

Hoe ziet jouw LinkedIn profiel eruit? Staat alles feitelijk omschreven of houd je ook rekening met waar je doelgroep mogelijk op zoekt? Vanmorgen was er een drukbezochte Meet & Eat over ‘Online & Offline presenteren’. Serge Caljouw van Pointly beschrijft het als outside-in in plaats van inside-out je profiel invullen. Verplaats je in de lezer.Slechts 3% van alle LinkedIn gebruikers >
Op 18 oktober is de uitreiking van de Breda Startup Award aan één van de vijf kansrijke finalisten. Een interview hieronder (BredaNu) met Peter Brouwers op de campus schetst een goed beeld van wat men morgen kan verwachten. Kadans Science Partner is sponsor van Breda Startup. De campus nodigt de winnende partij dan ook graag >