MR. BLUE SKY

Hoi allemaal, mijn naam is Bastiaan Arkenbout, eigenaar van Mr. BLUE SKY creative agency en sinds 1 januari nieuw in het Blushuis.

Ik woon samen met mijn vrouw en kinderen in Breda, ik ken het Blushuis ook al langer en ben (zoals je op de foto kunt zien) erg trots om hier onderdeel van te mogen zijn.

Mr. BLUE SKY zorgt voor een sterk merk door jouw verhaal te vertellen op een oprechte en authentieke manier. Speciaal voor die trotse ondernemers die graag een positieve impact willen maken op de wereld en er belang aan hechten hoe hun verhaal wordt verteld.

Kom (weer) tot de kern van je onderneming en focus op datgene dat écht belangrijk is. Mr. BLUE SKY zorgt voor een logisch geheel en een creatieve uitwerking in communicatie die perfect bij je past. Het enige dat jij nog hoeft te doen is stralen in de spotlight!

Ik ben altijd op zoek naar samenwerkingen met andere creatieve professionals om samen nog meer impact te kunnen maken. Kom dus gerust een keertje langs in mijn unit 0.01 voor een kop koffie of een praatje (ook als je gewoon een praatje wilt maken natuurlijk!)

Nieuwste berichten

De voorlaatste stage alweer! We hebben een belangrijk vakgebied nog niet gehad, en dat is events! Op de campus zit Production World al heel wat jaren gevestigd; een evenementenproductiebedrijf. Het heeft een team van vier op kantoor, maar werkt met tientallen partijen om zich heen. Een klein bedrijf zou je denken, maar eigenlijk is het >
De vijfde stage van de zeven! Deze keer gaat het alleen maar over muziek. Black Hole Recordings wil mij een dag meenemen in hun werk! Ik heb hier zoveel zin in. Geertje Hermans, verantwoordelijk voor Social media en digitale distributie, neemt mij mee op sleeptouw. Black Hole Recordings is een Nederlands platenlabel voor elektronische muzidek, >