Nespresso, what else?

Wie kent de reclame met de mooie George Clooney niet? Maar wat veel mensen niet weten is dat in ons Blushuis een van de huisleveranciers van Nespresso zit!

Digishare werkt al ruim 7 jaar als de retail-content hub voor Nespresso wereldwijd, waarbij alle digitale uitingen op verschillende retailer-websites gemanaged worden door het team in Breda! Denk hierbij aan Amazon (in 10x landen!), Mediamarkt, Walmart, Target en nog 150x andere webwinkels van Australië tot Brazilië en 30 andere landen daartussen.

Naast Nespresso werkt het Digishare-team in NL, UK en India voor vele mooie merken zoals Philips, Panasonic, Huawei etc. Met hun eigen Digishare-platform ondersteunen ze klanten bij het transformeren, bewaren en organiseren van hun productinformatie en het op maat aanleveren van de content bij de verschillende partijen. Dat ontzorgt hun klanten en levert hen een hoop tijdwinst op!

Tijd voor een mooi bakkie Nespresso…. what else!

www.digishare.eu

Nieuwste berichten

Op 12 maart was de Meet & Eat waarin een belangrijk onderwerp ter sprake kwam: digitale inclusie! Sjef Kuijsters van Huh? Wat bedoelt u? nam samen met Chris van Persie van Good News. het woord. Huh? Wat bedoelt u? is een actieprogramma om heel Nederland eenvoudig te maken. Ze richten zich op het versimpelen van de communicatie en dienstverlening binnen organisaties in de >
Eind januari was er een presentatie en wandeling over/door het Slingerweggebied, samen met Gemeente Breda en De Zwarte Hond. Alle (vastgoed)eigenaren en ondernemers in de directe omgeving werden ontvangen bij Breda Robotics om te praten over de herontwikkeling van de Slingerweg. Er zal een hoop veranderen komende jaren. De Triple O Campus en omgeving wordt gezien als het hart van >