Nespresso, what else?

Wie kent de reclame met de mooie George Clooney niet? Maar wat veel mensen niet weten is dat in ons Blushuis een van de huisleveranciers van Nespresso zit!

Digishare werkt al ruim 7 jaar als de retail-content hub voor Nespresso wereldwijd, waarbij alle digitale uitingen op verschillende retailer-websites gemanaged worden door het team in Breda! Denk hierbij aan Amazon (in 10x landen!), Mediamarkt, Walmart, Target en nog 150x andere webwinkels van Australië tot Brazilië en 30 andere landen daartussen.

Naast Nespresso werkt het Digishare-team in NL, UK en India voor vele mooie merken zoals Philips, Panasonic, Huawei etc. Met hun eigen Digishare-platform ondersteunen ze klanten bij het transformeren, bewaren en organiseren van hun productinformatie en het op maat aanleveren van de content bij de verschillende partijen. Dat ontzorgt hun klanten en levert hen een hoop tijdwinst op!

Tijd voor een mooi bakkie Nespresso…. what else!

www.digishare.eu

Nieuwste berichten

Wie zijn die mensen op de eerste etage van het Merkhuis? Dat zijn wij, REWIN. Met z’n 20-en zijn we in december naar de Triple O Campus verhuisd. Je hebt ons misschien al eens gezien. Maar wat doen we zoal? REWIN. Vol energie voor hardwerkend, ondernemend en innoverend West-BrabantAls regionale ontwikkelorganisatie werken we aan transitie >
CYS biedt een veelzijdig, flexibel en geautomatiseerd onderzoeksplatform: van onderzoek, data analyse, resultaten omzetten in actiepunten tot geautomatiseerde rapportages. Allemaal in één platform. Combineer verschillende onderzoeken en databronnen en ontdek het verhaal achter harde cijfers in je experience management onderzoeken. Waarom bevelen klanten je aan? Waarom voelen medewerkers zich minder betrokken? Zijn alle ‘hygiëne’ factoren >