Nespresso, what else?

Wie kent de reclame met de mooie George Clooney niet? Maar wat veel mensen niet weten is dat in ons Blushuis een van de huisleveranciers van Nespresso zit!

Digishare werkt al ruim 7 jaar als de retail-content hub voor Nespresso wereldwijd, waarbij alle digitale uitingen op verschillende retailer-websites gemanaged worden door het team in Breda! Denk hierbij aan Amazon (in 10x landen!), Mediamarkt, Walmart, Target en nog 150x andere webwinkels van Australiรซ tot Braziliรซ en 30 andere landen daartussen.

Naast Nespresso werkt het Digishare-team in NL, UK en India voor vele mooie merken zoals Philips, Panasonic, Huawei etc. Met hun eigen Digishare-platform ondersteunen ze klanten bij het transformeren, bewaren en organiseren van hun productinformatie en het op maat aanleveren van de content bij de verschillende partijen. Dat ontzorgt hun klanten en levert hen een hoop tijdwinst op!

Tijd voor een mooi bakkie Nespressoโ€ฆ. what else!

www.digishare.eu

Nieuwste berichten

Hoe ziet jouw LinkedIn profiel eruit? Staat alles feitelijk omschreven of houd je ook rekening met waar je doelgroep mogelijk op zoekt? Vanmorgen was er een drukbezochte Meet & Eat over ‘Online & Offline presenteren’. Serge Caljouw van Pointly beschrijft het als outside-in in plaats van inside-out je profiel invullen. Verplaats je in de lezer.Slechts 3% van alle LinkedIn gebruikers >
Op 18 oktober is de uitreiking van de Breda Startup Award aan รฉรฉn van de vijf kansrijke finalisten. Een interview hieronder (BredaNu) met Peter Brouwers op de campus schetst een goed beeld van wat men morgen kan verwachten. Kadans Science Partner is sponsor van Breda Startup. De campus nodigt de winnende partij dan ook graag >