Nespresso, what else?

Wie kent de reclame met de mooie George Clooney niet? Maar wat veel mensen niet weten is dat in ons Blushuis een van de huisleveranciers van Nespresso zit!

Digishare werkt al ruim 7 jaar als de retail-content hub voor Nespresso wereldwijd, waarbij alle digitale uitingen op verschillende retailer-websites gemanaged worden door het team in Breda! Denk hierbij aan Amazon (in 10x landen!), Mediamarkt, Walmart, Target en nog 150x andere webwinkels van Australië tot Brazilië en 30 andere landen daartussen.

Naast Nespresso werkt het Digishare-team in NL, UK en India voor vele mooie merken zoals Philips, Panasonic, Huawei etc. Met hun eigen Digishare-platform ondersteunen ze klanten bij het transformeren, bewaren en organiseren van hun productinformatie en het op maat aanleveren van de content bij de verschillende partijen. Dat ontzorgt hun klanten en levert hen een hoop tijdwinst op!

Tijd voor een mooi bakkie Nespresso…. what else!

www.digishare.eu

Nieuwste berichten

De voorlaatste stage alweer! We hebben een belangrijk vakgebied nog niet gehad, en dat is events! Op de campus zit Production World al heel wat jaren gevestigd; een evenementenproductiebedrijf. Het heeft een team van vier op kantoor, maar werkt met tientallen partijen om zich heen. Een klein bedrijf zou je denken, maar eigenlijk is het >
De vijfde stage van de zeven! Deze keer gaat het alleen maar over muziek. Black Hole Recordings wil mij een dag meenemen in hun werk! Ik heb hier zoveel zin in. Geertje Hermans, verantwoordelijk voor Social media en digitale distributie, neemt mij mee op sleeptouw. Black Hole Recordings is een Nederlands platenlabel voor elektronische muzidek, >