Nieuw in het Merkhuis: REWIN

Wie zijn die mensen op de eerste etage van het Merkhuis? Dat zijn wij, REWIN. Met z’n 20-en zijn we in december naar de Triple O Campus verhuisd. Je hebt ons misschien al eens gezien. Maar wat doen we zoal?

REWIN. Vol energie voor hardwerkend, ondernemend en innoverend West-Brabant
Als regionale ontwikkelorganisatie werken we aan transitie en een toekomstgericht West-Brabant. REWIN organiseert samenwerkingen en stimuleert innovatieve toepassingen. Tussen bedrijven onderling, maar zeker ook met kennis- en onderwijsinstellingen en overheden. Dit doen we voor twee thema’s: Duurzame Economie (met de programma’s: Circulair Ondernemen en Plantbased Ondernemen) en Innovatief Ondernemen (Startups & Scale-ups – met o.a. B’WISE incubator – en Innoverend Mkb). REWIN initieert, stimuleert en verbindt. Zodat West-Brabant de plek is waar innovatieve ondernemers willen zijn.

We zijn blij met onze eigen nieuwe plek op de Triple O Campus. Een hele fijne locatie om te werken. Die we al een beetje kenden, als een van de initiatiefnemers van FIC, Festival Innovatie en Creativiteit afgelopen zomer. En we hopen op mooie en fijne ontmoetingen en interactie met jullie.

En tja, dit is dus de meest recente foto van ons team!
Achterste rij, staand: Stephanie, Rom, Geert, Elise, Stefan, Astrid, John, Joyce, Ronald en Marion
Middelste rij: Carla, Linda, Freek, Mathijs en Tjeerd
Voorste rij: Hannie, Dirk, Yvette, Guido, Bob, Jonica en Arthur

Zie je raakvlakken en/of ben je nieuwsgierig? Loop gewoon even binnen!

Nieuwste berichten

Op 12 maart was de Meet & Eat waarin een belangrijk onderwerp ter sprake kwam: digitale inclusie! Sjef Kuijsters van Huh? Wat bedoelt u? nam samen met Chris van Persie van Good News. het woord. Huh? Wat bedoelt u? is een actieprogramma om heel Nederland eenvoudig te maken. Ze richten zich op het versimpelen van de communicatie en dienstverlening binnen organisaties in de >
Eind januari was er een presentatie en wandeling over/door het Slingerweggebied, samen met Gemeente Breda en De Zwarte Hond. Alle (vastgoed)eigenaren en ondernemers in de directe omgeving werden ontvangen bij Breda Robotics om te praten over de herontwikkeling van de Slingerweg. Er zal een hoop veranderen komende jaren. De Triple O Campus en omgeving wordt gezien als het hart van >