Nieuw in het Merkhuis: REWIN

Wie zijn die mensen op de eerste etage van het Merkhuis? Dat zijn wij, REWIN. Met z’n 20-en zijn we in december naar de Triple O Campus verhuisd. Je hebt ons misschien al eens gezien. Maar wat doen we zoal?

REWIN. Vol energie voor hardwerkend, ondernemend en innoverend West-Brabant
Als regionale ontwikkelorganisatie werken we aan transitie en een toekomstgericht West-Brabant. REWIN organiseert samenwerkingen en stimuleert innovatieve toepassingen. Tussen bedrijven onderling, maar zeker ook met kennis- en onderwijsinstellingen en overheden. Dit doen we voor twee thema’s: Duurzame Economie (met de programma’s: Circulair Ondernemen en Plantbased Ondernemen) en Innovatief Ondernemen (Startups & Scale-ups – met o.a. B’WISE incubator – en Innoverend Mkb). REWIN initieert, stimuleert en verbindt. Zodat West-Brabant de plek is waar innovatieve ondernemers willen zijn.

We zijn blij met onze eigen nieuwe plek op de Triple O Campus. Een hele fijne locatie om te werken. Die we al een beetje kenden, als een van de initiatiefnemers van FIC, Festival Innovatie en Creativiteit afgelopen zomer. En we hopen op mooie en fijne ontmoetingen en interactie met jullie.

En tja, dit is dus de meest recente foto van ons team!
Achterste rij, staand: Stephanie, Rom, Geert, Elise, Stefan, Astrid, John, Joyce, Ronald en Marion
Middelste rij: Carla, Linda, Freek, Mathijs en Tjeerd
Voorste rij: Hannie, Dirk, Yvette, Guido, Bob, Jonica en Arthur

Zie je raakvlakken en/of ben je nieuwsgierig? Loop gewoon even binnen!

Nieuwste berichten

Een creatieve kijk naar een ruimte? Smeele Design kan het! Smeele Design zit nu een paar maanden gevestigd in het Blushuis, maar wat doen ze nou precies? Smeele Design is namelijk hét bureau wanneer je voor jouw restaurant een interieur conceptontwikkeling wilt laten creëren. Daarnaast verzorgen zij ook interieurontwerp, maar realiseren ze ook interieurprojecten voor >
Groot nieuws! 📣 Ben je klaar om je baanbrekende idee met de wereld te delen? Mis je kans niet om een plekje te winnen voor je TEDxTalk op TEDxBreda 2023! Kom op 11 mei naar de Pitch Night die op de campus gehouden wordt en waar jij de kans krijgt om je idee te pitchen en anderen te >