Nieuw partnership: Betrokken Ondernemers Breda

BOB (Betrokken Ondernemers Breda) heeft een droom: alle bedrijven in Breda laten samenwerken met maatschappelijke organisaties om onze stad een stukje mooier te maken. Daar doen wij als campus graag aan mee.

De campus verbindt bedrijven in de creatieve industrie en toegepaste technologie, en deze verbinding strekt zich inmiddels ook uit naar de stad. Partner worden bij BOB is dus een logische stap, verwoordt Saskia van Rijn, Community Manager. “We geloven echt in de kracht van betekenisvol bezig zijn, zowel in als naast je werk.”

De campus is de afgelopen jaren gegroeid tot een plek waar honderd bedrijven samenkomen om samen te werken, te groeien en elkaar te inspireren. “Inmiddels is het uitgegroeid tot een ware ontmoetingsplek”, vertelt Saskia, “en nu willen we met BOB een stapje verder, namelijk óók samen impact maken!”

Wil jij meedoen met het eerste bijzondere project dit najaar? Dit zal in Breda plaatsvinden (om de hoek van de campus) en vraagt maximaal vier uur van je tijd. Mail Saskia voor meer informatie: s.rijn@kadans.com.

Lees hier verder: https://lnkd.in/erMBQGCU

Nieuwste berichten

De voorlaatste stage alweer! We hebben een belangrijk vakgebied nog niet gehad, en dat is events! Op de campus zit Production World al heel wat jaren gevestigd; een evenementenproductiebedrijf. Het heeft een team van vier op kantoor, maar werkt met tientallen partijen om zich heen. Een klein bedrijf zou je denken, maar eigenlijk is het >
De vijfde stage van de zeven! Deze keer gaat het alleen maar over muziek. Black Hole Recordings wil mij een dag meenemen in hun werk! Ik heb hier zoveel zin in. Geertje Hermans, verantwoordelijk voor Social media en digitale distributie, neemt mij mee op sleeptouw. Black Hole Recordings is een Nederlands platenlabel voor elektronische muzidek, >