Ontwerp Seizoenkaart NAC

Afgelopen week werd het ontwerp van de Seizoenkaart van NAC gelanceerd.

Erik Tode van Batucada (Blushuis unit 1.12B ) verzorgde het artwork van de kaart en Platform P (Blushuis unit 1.16) zorgde voor de productie en distributie van de hardcards.

Een mooi voorbeeld van een samenwerking binnen het Blushuis en beide partijen zorgen er zo voor dat bijna 14.000 mensen de kaart weer een heel seizoen bij zich kunnen dragen.

Tip: In het Blushuis ligt bij de entree (tussen de Boomerangkaarten) nog een superhandig speelschemakaartje om gratis mee te nemen!

Nieuwste berichten

De voorlaatste stage alweer! We hebben een belangrijk vakgebied nog niet gehad, en dat is events! Op de campus zit Production World al heel wat jaren gevestigd; een evenementenproductiebedrijf. Het heeft een team van vier op kantoor, maar werkt met tientallen partijen om zich heen. Een klein bedrijf zou je denken, maar eigenlijk is het >
De vijfde stage van de zeven! Deze keer gaat het alleen maar over muziek. Black Hole Recordings wil mij een dag meenemen in hun werk! Ik heb hier zoveel zin in. Geertje Hermans, verantwoordelijk voor Social media en digitale distributie, neemt mij mee op sleeptouw. Black Hole Recordings is een Nederlands platenlabel voor elektronische muzidek, >