Pitch Academy heeft een creatieve omgeving gevonden in het Blushuis

“Het Blushuis lijkt ons een fijne en gezellige plek om te werken,” zegt Nathalie van Pitch Academy toen we haar vroegen naar de reden waarom het bedrijf is verhuisd naar het Blushuis op de Triple O Campus in Breda. Het bedrijf zocht namelijk een mooie plek tussen andere creatieve ondernemers en bedrijven om weer de volgende stappen te zetten in hun toekomst.

Het bedrijf is actief in de communicatiebranche en heeft veel ervaring met het geven van trainingen en workshops. Deze aangeboden activiteiten hebben alles te maken met effectief pitchen, en hoe je met een kort maar krachtig verhaal je idee kan overbrengen. De groepen waarmee Pitch Academy in aanraking komt verschillen enorm in achtergrond, en bestaan onder andere uit middelbare scholieren, ondernemers en zelfs CEO’s.

Kadans Science Partner en de Triple O Campus verwelkomen Pitch Academy graag in een van de meest creatieve gebouwen van Breda. Bovendien zal er door de grote hoeveelheid huurders in het Blushuis genoeg ondersteuning zijn om het netwerk van Pitch Academy verder uit te bereiden.

Nieuwste berichten

Wie zijn die mensen op de eerste etage van het Merkhuis? Dat zijn wij, REWIN. Met z’n 20-en zijn we in december naar de Triple O Campus verhuisd. Je hebt ons misschien al eens gezien. Maar wat doen we zoal? REWIN. Vol energie voor hardwerkend, ondernemend en innoverend West-BrabantAls regionale ontwikkelorganisatie werken we aan transitie >
CYS biedt een veelzijdig, flexibel en geautomatiseerd onderzoeksplatform: van onderzoek, data analyse, resultaten omzetten in actiepunten tot geautomatiseerde rapportages. Allemaal in één platform. Combineer verschillende onderzoeken en databronnen en ontdek het verhaal achter harde cijfers in je experience management onderzoeken. Waarom bevelen klanten je aan? Waarom voelen medewerkers zich minder betrokken? Zijn alle ‘hygiëne’ factoren >