Pitch Academy heeft een creatieve omgeving gevonden in het Blushuis

“Het Blushuis lijkt ons een fijne en gezellige plek om te werken,” zegt Nathalie van Pitch Academy toen we haar vroegen naar de reden waarom het bedrijf is verhuisd naar het Blushuis op de Triple O Campus in Breda. Het bedrijf zocht namelijk een mooie plek tussen andere creatieve ondernemers en bedrijven om weer de volgende stappen te zetten in hun toekomst.

Het bedrijf is actief in de communicatiebranche en heeft veel ervaring met het geven van trainingen en workshops. Deze aangeboden activiteiten hebben alles te maken met effectief pitchen, en hoe je met een kort maar krachtig verhaal je idee kan overbrengen. De groepen waarmee Pitch Academy in aanraking komt verschillen enorm in achtergrond, en bestaan onder andere uit middelbare scholieren, ondernemers en zelfs CEO’s.

Kadans Science Partner en de Triple O Campus verwelkomen Pitch Academy graag in een van de meest creatieve gebouwen van Breda. Bovendien zal er door de grote hoeveelheid huurders in het Blushuis genoeg ondersteuning zijn om het netwerk van Pitch Academy verder uit te bereiden.

Nieuwste berichten

Hoe ziet jouw LinkedIn profiel eruit? Staat alles feitelijk omschreven of houd je ook rekening met waar je doelgroep mogelijk op zoekt? Vanmorgen was er een drukbezochte Meet & Eat over ‘Online & Offline presenteren’. Serge Caljouw van Pointly beschrijft het als outside-in in plaats van inside-out je profiel invullen. Verplaats je in de lezer.Slechts 3% van alle LinkedIn gebruikers >
Op 18 oktober is de uitreiking van de Breda Startup Award aan één van de vijf kansrijke finalisten. Een interview hieronder (BredaNu) met Peter Brouwers op de campus schetst een goed beeld van wat men morgen kan verwachten. Kadans Science Partner is sponsor van Breda Startup. De campus nodigt de winnende partij dan ook graag >