Pitch Academy heeft een creatieve omgeving gevonden in het Blushuis

“Het Blushuis lijkt ons een fijne en gezellige plek om te werken,” zegt Nathalie van Pitch Academy toen we haar vroegen naar de reden waarom het bedrijf is verhuisd naar het Blushuis op de Triple O Campus in Breda. Het bedrijf zocht namelijk een mooie plek tussen andere creatieve ondernemers en bedrijven om weer de volgende stappen te zetten in hun toekomst.

Het bedrijf is actief in de communicatiebranche en heeft veel ervaring met het geven van trainingen en workshops. Deze aangeboden activiteiten hebben alles te maken met effectief pitchen, en hoe je met een kort maar krachtig verhaal je idee kan overbrengen. De groepen waarmee Pitch Academy in aanraking komt verschillen enorm in achtergrond, en bestaan onder andere uit middelbare scholieren, ondernemers en zelfs CEO’s.

Kadans Science Partner en de Triple O Campus verwelkomen Pitch Academy graag in een van de meest creatieve gebouwen van Breda. Bovendien zal er door de grote hoeveelheid huurders in het Blushuis genoeg ondersteuning zijn om het netwerk van Pitch Academy verder uit te bereiden.

Nieuwste berichten

De voorlaatste stage alweer! We hebben een belangrijk vakgebied nog niet gehad, en dat is events! Op de campus zit Production World al heel wat jaren gevestigd; een evenementenproductiebedrijf. Het heeft een team van vier op kantoor, maar werkt met tientallen partijen om zich heen. Een klein bedrijf zou je denken, maar eigenlijk is het >
De vijfde stage van de zeven! Deze keer gaat het alleen maar over muziek. Black Hole Recordings wil mij een dag meenemen in hun werk! Ik heb hier zoveel zin in. Geertje Hermans, verantwoordelijk voor Social media en digitale distributie, neemt mij mee op sleeptouw. Black Hole Recordings is een Nederlands platenlabel voor elektronische muzidek, >