Precies Internetbureau nieuwste ecosysteempartner van Kadans Science Partner

Om haar huurders volledig te ontzorgen werkt Kadans Science Partner samen met verschillende partners. Zo worden diverse extra services aangeboden door organisaties uit ons partnernetwerk op zowel een regionaal, nationaal en internationaal niveau. Vanaf 16 mei 2022 is Precies Internetbureau één van onze ecosysteem partners.

Precies Internetbureau, bedrijf op de Triple O Campus, werkt met klanten aan de verbetering of het creëren van hun WordPress websites of webshops. Hier stopt hun aanbod echter niet. Precies Internetbureau werkt namelijk ook graag mee aan het optimaliseren van de SEO voor de desbetreffende website of webshop. Daarnaast, zijn ze altijd bereid om praktisch advies te geven op het gebied van marketing.

Waarom heeft Precies Internetbureau zich aangesloten bij het ecosysteem van Kadans? Joep van Dongen en Dennis van Gageldonk, de twee eigenaren van Precies Internet Bureau, zeggen: “Bij Precies Internetbureau vinden we het belangrijk om ons netwerk uit te bereiden. Als we dat waar kunnen maken terwijl we medehuurders kunnen helpen, is dat voor ons een win-win situatie.”

Precies Internetbureau brengt vele voordelen met zich mee voor het Kadans ecosysteem. Zo ontvangen huurders 10% korting op de 1e offerte voor het ontwikkelen van een WordPress website of webshop. Bovendien ontvangen onze huurders en partners 10% korting over maandelijkse kosten wanneer ze ervoor kiezen om hun WordPress website of webshop te laten hosten en onderhouden door Precies Internetbureau. Tevens wordt er tijdens het onderhouden een gratis optimalisatie aangeboden betreft de SEO met een Google pagespeed score van 90%.

Kadans is erg enthousiast over het nieuwe partnership, en denkt dat beide partijen elkaar van unieke dienstverleningen kunnen voorzien. Zo zegt Tom Straeter, Ecosysteem manager bij Kadans: “Precies Internetbureau is een partner die ons ecosysteem uitstekend kan helpen met alle kennis die komt kijken bij web development met WordPress. We hopen hiermee de community nog meer van dienst te kunnen zijn en vanuit Kadans weer extra mogelijkheden te kunnen aanbieden aan onze huurders.”

Nieuwste berichten

Hoe ziet jouw LinkedIn profiel eruit? Staat alles feitelijk omschreven of houd je ook rekening met waar je doelgroep mogelijk op zoekt? Vanmorgen was er een drukbezochte Meet & Eat over ‘Online & Offline presenteren’. Serge Caljouw van Pointly beschrijft het als outside-in in plaats van inside-out je profiel invullen. Verplaats je in de lezer.Slechts 3% van alle LinkedIn gebruikers >
Op 18 oktober is de uitreiking van de Breda Startup Award aan één van de vijf kansrijke finalisten. Een interview hieronder (BredaNu) met Peter Brouwers op de campus schetst een goed beeld van wat men morgen kan verwachten. Kadans Science Partner is sponsor van Breda Startup. De campus nodigt de winnende partij dan ook graag >