TEDXBreda – Pitch Night: jouw kans om spreker te worden!

Groot nieuws! 📣 Ben je klaar om je baanbrekende idee met de wereld te delen? Mis je kans niet om een plekje te winnen voor je TEDxTalk op TEDxBreda 2023! Kom op 11 mei naar de Pitch Night die op de campus gehouden wordt en waar jij de kans krijgt om je idee te pitchen en anderen te inspireren met je verhaal.

Hoe werkt het?
– Solliciteer uiterlijk 26 april via deze link https://lnkd.in/e_3BAEvd
– Stuur een korte video van je pitch
– Word gekozen om je TEDxTalk te pitchen op Pitch Night
– Eén winnaar wordt gekozen om te spreken op TEDxBreda 2023!

Claim nu je GRATIS ticket via de link in dit bericht, maar wees er snel bij want er is maar een beperkt aantal tickets beschikbaar.

Ga je niet pitchen? Je bent ook van harte welkom om te komen luisteren naar deze mooie verhalen en je te laten inspireren door de fantastische ideeën die gepitcht zullen worden.

Nieuwste berichten

Een creatieve kijk naar een ruimte? Smeele Design kan het! Smeele Design zit nu een paar maanden gevestigd in het Blushuis, maar wat doen ze nou precies? Smeele Design is namelijk hét bureau wanneer je voor jouw restaurant een interieur conceptontwikkeling wilt laten creëren. Daarnaast verzorgen zij ook interieurontwerp, maar realiseren ze ook interieurprojecten voor >
Groot nieuws! 📣 Ben je klaar om je baanbrekende idee met de wereld te delen? Mis je kans niet om een plekje te winnen voor je TEDxTalk op TEDxBreda 2023! Kom op 11 mei naar de Pitch Night die op de campus gehouden wordt en waar jij de kans krijgt om je idee te pitchen en anderen te >