Tools2Grow opent nieuw kantoor in het AV huis

Tools2Grow heeft een nieuwe locatie in het AV huis op de Triple O Campus in Breda. Een passende locatie voor het bedrijf om weer verder te groeien en om meer organisaties te voorzien van succes in hun online marketing strategieën.

Zoals aangegeven werkt Tools2Grow met andere bedrijven om hun online marketing te ondersteunen. Ze hechten zichzelf aan een persoonlijke aanpak met hun klanten om zo echt voor het desbetreffende bedrijf goeie resultaten te leveren. Zo hebben ze elke maand een videocall waarin ze de marketing en uitvoering van strategieën bespreken. Daarnaast focussen ze zichzelf op alle nieuwe innovaties rondom de marketing sector, en daarvoor is hun nieuwe locatie in Breda een perfecte overeenkomst.

De Triple O Campus in Breda staat bekend als een verzamelplek voor creativiteit. In deze omgeving kunnen huurders veel inspiratie opdoen, wat dus zeker het geval is voor Tools2Grow. Zo zeggen Dennis Bastiaansen en Joris Walsweer; “Een van de redenen voor het huren van de nieuwe locatie in het AV-huis is door de inspirerende omgeving die het met zich mee brengt.”

Vind hier meer informatie over de Triple O Campus, of hier voor informatie over Tools2Grow.

Nieuwste berichten

Hoe ziet jouw LinkedIn profiel eruit? Staat alles feitelijk omschreven of houd je ook rekening met waar je doelgroep mogelijk op zoekt? Vanmorgen was er een drukbezochte Meet & Eat over ‘Online & Offline presenteren’. Serge Caljouw van Pointly beschrijft het als outside-in in plaats van inside-out je profiel invullen. Verplaats je in de lezer.Slechts 3% van alle LinkedIn gebruikers >
Op 18 oktober is de uitreiking van de Breda Startup Award aan één van de vijf kansrijke finalisten. Een interview hieronder (BredaNu) met Peter Brouwers op de campus schetst een goed beeld van wat men morgen kan verwachten. Kadans Science Partner is sponsor van Breda Startup. De campus nodigt de winnende partij dan ook graag >