Triple O Campus en Breda Startup ook in 2022 strategische partners

Breda Startup vormt in de regio van Breda een hechte community van ondernemers en bedrijven die innovatie en ondernemerschap belangrijk vinden. Samen werken zij aan een sterkere economie door kennis, daadkracht en netwerk te delen met elkaar. En natuurlijk meer succesvolle startups die impact gaan maken. Community builder Peter Brouwers ging om tafel met Ecosystem manager Tom Straeter en Community Manager Saskia van Rijn voor de Triple O Campus in Breda.

Peter: “We bouwen een community van ondernemers die innoveren en bezig zijn met het oplossen van uitdagingen in onze hedendaagse wereld. Oplossingen bouwen en uitrollen met impact op onze omgeving. Gewoon vanuit Breda.”

Kadans is in Breda vooral bekend om de Triple O Campus, het centrum voor creativiteit en technologie in Breda en omstreken, waar Kadans inmiddels meer dan 80 bedrijven uit verschillende creatieve disciplines huisvest. Startende en groeiende bedrijven werken hier samen, gestimuleerd door een inspirerende werkomgeving inclusief veel extra services en faciliteiten van Kadans.

Peter: “Bredase ondernemers hebben lef en oog voor innovatie. Dankzij die vernieuwing maken deze startups keer op keer het verschil en geven ze een duidelijk impuls aan de lokale economie zoals aan de werkgelegenheid”.

Het partnership zal op verschillende manieren tot uiting komen. De startups en ervaren ondernemers gevestigd op Kadans’ Triple O Campus toegang tot het netwerk en de events van Breda Startup. Andersom biedt het omvangrijke netwerk van Kadans, bestaande uit innovatieve bedrijven en gerenommeerde kennis- en onderzoeksinstellingen in heel Europa, veel nieuwe mogelijkheden voor de Bredase startup community.

Kadans verheugt zich ook dit jaar op een succesvol partnership met Breda Startup en kijkt er naar uit om kennis te maken met nieuwe (startup) ondernemers.

Bezoek voor het volledige aanbod van ecosysteem partners en hun voordelen de partnerpagina van Kadans.

Nieuwste berichten

Wie zijn die mensen op de eerste etage van het Merkhuis? Dat zijn wij, REWIN. Met z’n 20-en zijn we in december naar de Triple O Campus verhuisd. Je hebt ons misschien al eens gezien. Maar wat doen we zoal? REWIN. Vol energie voor hardwerkend, ondernemend en innoverend West-BrabantAls regionale ontwikkelorganisatie werken we aan transitie >
CYS biedt een veelzijdig, flexibel en geautomatiseerd onderzoeksplatform: van onderzoek, data analyse, resultaten omzetten in actiepunten tot geautomatiseerde rapportages. Allemaal in één platform. Combineer verschillende onderzoeken en databronnen en ontdek het verhaal achter harde cijfers in je experience management onderzoeken. Waarom bevelen klanten je aan? Waarom voelen medewerkers zich minder betrokken? Zijn alle ‘hygiëne’ factoren >