Wat is de droom voor Breda?

In oktober is Urban Living Lab Breda gestart met een reeks ondernemerschap bijeenkomsten met het thema ‘Entrepreneurs voor een duurzame, inclusieve Bredase samenleving’. Gisteren was alweer de tweede bijeenkomst bij VONK in het Blushuis!

De visie van het Urban Living Lab Breda is om de transitie naar een duurzame, eerlijke en veerkrachtige samenleving samen te versnellen. Denk aan strategische maatschappelijke thema’s en opgaven van de stad en regio: Inclusieve Samenleving & Gezondheid, Digitalisering & Smart Technology, Energietransitie & Duurzaamheid en Smart Mobility & Logistics.

Dat doen ze samen met de inwoners van de stad en de ‘meemakers’ van Urban Living Lab: Gemeente BredaAvans HogeschoolAvans OndernemerscentrumAvans incubatorBreda University of Applied SciencesCurioDe Rooi PannenBetrokken Ondernemers BredaPeter BrouwersJINCBusiness Coach BredaREWIN West-BrabantB’WISE – de turbo voor jouw startup! en de Triple O Campus!

Samen willen wij ons steentje bij te dragen aan het verduurzamen van Breda.

Nieuwste berichten

Creatieve ondernemers opgelet! Ben je al bekend met onze Co Work Space? Er zijn nog enkele bureaus vrij! Al vanaf 200 euro per maand heb jij je eigen bureau in een fijn kantoor met gelijkgestemden. Hier komt veel moois bij kijken (vinden wij):* 24/7 toegang tot jouw werkruimte inclusief internet* toegang tot acht vergaderruimtes* toegang >
Sinds begin november zitten wij met heel veel plezier in het Blushuis en omdat we nieuw zijn, stellen we ons graag even voor! Moed Events wil mensen laten lachen, juichen, dansen en zingen. Op hele grote corporate events en op kleinere particulieren feesten. De naam is misschien afgekort, maar de uitstraling en beleving is groter >