Wat is de droom voor Breda?

In oktober is Urban Living Lab Breda gestart met een reeks ondernemerschap bijeenkomsten met het thema ‘Entrepreneurs voor een duurzame, inclusieve Bredase samenleving’. Gisteren was alweer de tweede bijeenkomst bij VONK in het Blushuis!

De visie van het Urban Living Lab Breda is om de transitie naar een duurzame, eerlijke en veerkrachtige samenleving samen te versnellen. Denk aan strategische maatschappelijke thema’s en opgaven van de stad en regio: Inclusieve Samenleving & Gezondheid, Digitalisering & Smart Technology, Energietransitie & Duurzaamheid en Smart Mobility & Logistics.

Dat doen ze samen met de inwoners van de stad en de ‘meemakers’ van Urban Living Lab: Gemeente BredaAvans HogeschoolAvans OndernemerscentrumAvans incubatorBreda University of Applied SciencesCurioDe Rooi PannenBetrokken Ondernemers BredaPeter BrouwersJINCBusiness Coach BredaREWIN West-BrabantB’WISE – de turbo voor jouw startup! en de Triple O Campus!

Samen willen wij ons steentje bij te dragen aan het verduurzamen van Breda.

Nieuwste berichten

De voorlaatste stage alweer! We hebben een belangrijk vakgebied nog niet gehad, en dat is events! Op de campus zit Production World al heel wat jaren gevestigd; een evenementenproductiebedrijf. Het heeft een team van vier op kantoor, maar werkt met tientallen partijen om zich heen. Een klein bedrijf zou je denken, maar eigenlijk is het >
De vijfde stage van de zeven! Deze keer gaat het alleen maar over muziek. Black Hole Recordings wil mij een dag meenemen in hun werk! Ik heb hier zoveel zin in. Geertje Hermans, verantwoordelijk voor Social media en digitale distributie, neemt mij mee op sleeptouw. Black Hole Recordings is een Nederlands platenlabel voor elektronische muzidek, >